Влак Лос Анджелис - Ню Йорк цени от 847,36 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Лос Анджелис до Ню Йорк с влак

Пътуването от Лос Анджелис до Ню Йорк от влак е 3940,14 km и отнема 84 ч 27 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 17:22 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк от влак само за 847,36 лв. или за 6486,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 847,36 лв..

Най-ниската цена847,36 лв.
Продължителност на пътуването84 ч 27 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена847,36 лв.
Най-висока цена6486,82 лв.
Първо заминаване17:22 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние3940,14 km
ЗаминаванеЛос Анджелис
ПристиганеНю Йорк
ПревозвачиAmtrak

Влак Билети от Лос Анджелис до Ню Йорк

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Лос Анджелис до Ню Йорк с Virail

Планирате да пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Лос Анджелис до Ню Йорк?

Цените ще варират, когато пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк. Средно обаче ще платите около 3316,18 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 847,36 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лос Анджелис до Ню Йорк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Лос Анджелис до Ню Йорк варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 3316,18 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Лос Анджелис до Ню Йорк с влак?

При разстояние от 3940,14 km между Лос Анджелис и Ню Йорк, обикновено отнема 84 ч 27 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 84 ч 27 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Лос Анджелис и Ню Йорк с влак обикновено отнема 84 ч 27 мин, за да се измине разстояние от 3940,14 km. Най-краткото пътуване от Лос Анджелис до Ню Йорк ще ви отнеме 69 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ню Йорк е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Лос Анджелис до Ню Йорк?

По принцип първото отпътуване за деня от Лос Анджелис ще бъде в 17:22 ч., а последното - в 22:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Лос Анджелис до Ню Йорк могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Лос Анджелис до Ню Йорк, който тръгва в 17:22 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Лос Анджелис до Ню Йорк?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Лос Анджелис от следните спирки: Los Angeles (Americanstar),Los Angeles International Airport. Пристигайки в Ню Йорк, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: LaGuardia Airport (LGA),New York Port Authority,John F. Kennedy International Airport, JFK,New York Penn Station,Newark Liberty Airport Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ню Йорк.

Колко ежедневни пътувания има от Лос Анджелис до Ню Йорк?

Ще можете да пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Лос Анджелис до Ню Йорк всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 8 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лос Анджелис до Ню Йорк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Лос Анджелис до Ню Йорк

Евтини билети за влак от Лос Анджелис до Ню Йорк
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лос Анджелис до Ню Йорк.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лос Анджелис до Ню Йорк, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лос Анджелис до Ню Йорк.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лос Анджелис до Ню Йорк

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ню Йорк с влак

Когато пътувате до Ню Йорк с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Amtrak от Лос Анджелис до Ню Йорк
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лос Анджелис до Ню Йорк от train.
съоръжения Amtrak
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Лос Анджелис до Ню Йорк Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
275.81kg
Автобус
295.51kg
Полет
788.03kg
Кола
630.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Лос Анджелис до Ню Йорк с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лос Анджелис и Ню Йорк са 275.81kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лос Анджелис и Ню Йорк? Като вземете влака между Лос Анджелис и Ню Йорк, ще спестите 512.22kg CO2 емисии спрямо полет, 19.7kg спрямо автобус и 354.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Билет влак от Лос Анджелис до Ню Йорк е 3316,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 847,36 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лос Анджелис до Ню Йорк е 847,36 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лос Анджелис и Ню Йорк от влак?
Лос Анджелис до Ню Йорк е 3940,14 km.
Колко време трае влак между Лос Анджелис и Ню Йорк?
Лос Анджелис до Ню Йорк е средно 84 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 69 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Лос Анджелис до Ню Йорк има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Най-ранният влак от Лос Анджелис до Ню Йорк тръгва на 17:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Последният влак от Лос Анджелис до Ню Йорк тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лос Анджелис до Ню Йорк?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 847,36 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лос Анджелис до Ню Йорк от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лос Анджелис и Ню Йорк е 69 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Лос Анджелис към Ню Йорк?
Да, има директен влак между Лос Анджелис и Ню Йорк.
Какви са емисиите на CO2 за Лос Анджелис до Ню Йорк от влак?
Пътуването на влак от Лос Анджелис до Ню Йорк създава 275.81kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лос Анджелис

Популярни маршрути

Други дестинации от Лос Анджелис

Основни маршрути до Ню Йорк

Свързани маршрути

Други популярни маршрути