Полет Мурсия - Саламанка цени от 380,03лв.

Започва от
380,03лв.
откривам

Мурсия до Саламанка с полет

Пътуването от Мурсия до Саламанка от полет е 511 km и отнема 5 ч. 35 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 и последното на 22:40. Възможно е да пътувате от Мурсия до Саламанка от полет само за 380,03лв. или за 2 223,21лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 380,03лв..

Най-добра цена 380,03лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 35 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 380,03лв.
Най-висока цена 2 223,21лв.
Първо заминаване 08:00
Последно заминаване 22:40
Разстояние 511 km
Заминаване Мурсия
Пристигане Саламанка
Превозвачи Jet2, Transavia,

Полет Билети от Мурсия до Саламанка

  Sep 26
  Още
  26°
  Sep 27
  Още
  26°
  Sep 28
  Още
  26°
  Sep 29
  Още
  26°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  26°
  Oct 04
  Още
  25°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  26°
  Oct 07
  Още
  24°
  Oct 08
  Още
  24°
  Oct 09
  Още
  24°
  Oct 10
  Още
  25°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
26°

Пътуване от Мурсия до Саламанка с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Мурсия до Саламанка? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Мурсия до Саламанка
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мурсия до Саламанка.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мурсия до Саламанка, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мурсия до Саламанка.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Мурсия до Саламанка

Най-евтините самолетни билети Мурсия - Саламанка могат да бъдат намерени само за 80лв., ако имате късмет, или средно за 171лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 229лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Саламанка със самолет

Когато пътувате до Саламанка със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TUI Airways е британска чартърна авиокомпания и част от TUI Group, една от водещите туристически компании в света. Авиокомпанията извършва полети до над 80 дестинации по света, с акцент върху ваканционните дестинации в Европа, Африка и Америка. TUI Airways управлява флотилия от над 60 самолета, включително Boeing 737s, 757s и 787s, както и по-екологичния Boeing 737 MAX. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични и премиум икономични места, храна и напитки по време на полет и опции за забавление. TUI Airways се ангажира с устойчивостта и е приложила набор от инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Услуги на борда Jet2, Transavia и Air Europa от Мурсия до Саламанка
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мурсия до Саламанка от полет.
съоръжения Jet2 Transavia Air Europa TUI Airways Easyjet Norwegian Aer Lingus Iberia Ryanair
WiFi
Багаж
Храни и напитки

Мурсия до Саламанка Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
6.0kg
Автобус
39.6kg
Полет
1,585.6kg
Кола
152.9kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Мурсия до Саламанка?
Билет полет от Мурсия до Саламанка е 1 030,63лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 380,03лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мурсия до Саламанка?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мурсия до Саламанка е 380,03лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мурсия и Саламанка от полет?
Мурсия до Саламанка е 511 km.
Колко време трае полет между Мурсия и Саламанка?
Мурсия до Саламанка е средно 17 ч. 37 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 35 мин..
Какви компании работят от Мурсия до Саламанка?
Мурсия до Саламанка се покрива от оператор(и) 9. Можете да намерите на Virail Jet2, Transavia, Air Europa, TUI Airways, Easyjet, Norwegian, Aer Lingus, Iberia, Ryanair предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Мурсия до Саламанка?
Мурсия до Саламанка има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Мурсия до Саламанка?
Най-ранният полет от Мурсия до Саламанка тръгва на 08:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Мурсия до Саламанка?
Последният полет от Мурсия до Саламанка тръгва на 22:40. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мурсия до Саламанка?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 380,03лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Мурсия до Саламанка?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Мурсия, за да отидете до Саламанка. Можете да преминете от San Javier и можете да стигнете до Matacan.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мурсия до Саламанка от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Мурсия и Саламанка е 5 ч. 35 мин..
Има ли директен полет от Мурсия към Саламанка?
Да, има директен полет между Мурсия и Саламанка.
Какви са емисиите на CO2 за Мурсия до Саламанка от полет?
Пътуването на полет от Мурсия до Саламанка създава 1,585.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща