Полет Мурсия - Саламанка цени от 380,03 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Мурсия до Саламанка с полет

Пътуването от Мурсия до Саламанка от полет е 511,67 km и отнема 17 ч 37 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 21:40 ч.. Възможно е да пътувате от Мурсия до Саламанка от полет само за 380,03 лв. или за 2223,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 380,03 лв..

Най-ниската цена380,03 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 37 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена380,03 лв.
Най-висока цена2223,21 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване21:40 ч.
Разстояние511,67 km
ЗаминаванеМурсия
ПристиганеСаламанка
ПревозвачиIberia, RyanairОще

Полет Билети от Murcia до Salamanca

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Мурсия до Саламанка с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мурсия до Саламанка. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините самолетни билети за пътуване от Мурсия до Саламанка?

Самолетен билет от Мурсия до Саламанка ще ви струва средно 1030,63 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 380,03 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мурсия до Саламанка. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мурсия до Саламанка със самолет?

Пътуването между Мурсия и Саламанка със самолет е приблизително 511,67 km. Ще ви отнеме около 17 ч 37 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Мурсия до Саламанка обхваща разстояние от 511,67 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 17 ч 37 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мурсия до Саламанка по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Мурсия до Саламанка?

Първият заминаващ за деня от Мурсия до Саламанка тръгва в 07:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Мурсия и Саламанка. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Мурсия в 07:00 ч., а последният - в 21:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Мурсия до Саламанка могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Мурсия до Саламанка?

Ще можете да тръгнете от Мурсия, като използвате летища като Murcia, Estacion de Autobuses,Murcia del Carmen. Те ви свързват с летища, включително Salamanca, Pº. Estación S/n в Саламанка. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Мурсия, или в Саламанка, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Мурсия до Саламанка има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Мурсия до Саламанка, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Мурсия и Саламанка. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мурсия до Саламанка. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Murcia до Salamanca

Евтини билети за полет от Мурсия до Саламанка
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мурсия до Саламанка.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мурсия до Саламанка, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мурсия до Саламанка.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Murcia до Salamanca

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Мурсия до Саламанка

Най-евтините самолетни билети Мурсия - Саламанка могат да бъдат намерени само за 79,88 лв., ако имате късмет, или средно за 170,95 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 229,24 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Саламанка със самолет

Когато пътувате до Саламанка със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

TUI Airways е британска чартърна авиокомпания и част от TUI Group, една от водещите туристически компании в света. Авиокомпанията извършва полети до над 80 дестинации по света, с акцент върху ваканционните дестинации в Европа, Африка и Америка. TUI Airways управлява флотилия от над 60 самолета, включително Boeing 737s, 757s и 787s, както и по-екологичния Boeing 737 MAX. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително икономични и премиум икономични места, храна и напитки по време на полет и опции за забавление. TUI Airways се ангажира с устойчивостта и е приложила набор от инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда.

Услуги на борда Iberia, Ryanair and Aer Lingus от Мурсия до Саламанка
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мурсия до Саламанка от plane.
съоръжения Iberia Ryanair Aer Lingus Easyjet Air Europa Jet2 TUI Airways Transavia Norwegian
wifi WiFi check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check cross check check cross cross

Мурсия до Саламанка Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
35.82kg
Автобус
38.38kg
Полет
102.33kg
Кола
81.87kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Мурсия до Саламанка?
Билет полет от Мурсия до Саламанка е 1030,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 380,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мурсия до Саламанка?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мурсия до Саламанка е 380,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мурсия и Саламанка от полет?
Мурсия до Саламанка е 511,67 km.
Колко време трае полет между Мурсия и Саламанка?
Мурсия до Саламанка е средно 17 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 35 мин.
Какви компании работят от Мурсия до Саламанка?
Мурсия до Саламанка се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail Iberia, Ryanair, Aer Lingus, Easyjet, Air Europa, Jet2, TUI Airways, Transavia and Norwegian предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Мурсия до Саламанка?
Мурсия до Саламанка има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Мурсия до Саламанка?
Най-ранният полет от Мурсия до Саламанка тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Мурсия до Саламанка?
Последният полет от Мурсия до Саламанка тръгва на 21:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мурсия до Саламанка?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 380,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мурсия до Саламанка от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Мурсия и Саламанка е 5 ч 35 мин.
Има ли директен полет от Мурсия към Саламанка?
Да, има директен полет между Мурсия и Саламанка.
Какви са емисиите на CO2 за Мурсия до Саламанка от полет?
Пътуването на полет от Мурсия до Саламанка създава 102.33kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мурсия

Международни маршрути от Мурсия и близките райони

Други дестинации от Мурсия

Други популярни маршрути