Полет Вроцлав - Люблин цени от 149,36 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Вроцлав до Люблин с полет

Пътуването от Вроцлав до Люблин от полет е 386,45 km и отнема 21 ч 36 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 23:05 ч.. Възможно е да пътувате от Вроцлав до Люблин от полет само за 149,36 лв. или за 3191,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 149,36 лв..

Най-ниската цена149,36 лв.
Продължителност на пътуването21 ч 36 мин
Връзка на ден17
Най-ниската цена149,36 лв.
Най-висока цена3191,85 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване23:05 ч.
Разстояние386,45 km
ЗаминаванеВроцлав
ПристиганеЛюблин
ПревозвачиITA Airways, EurowingsОще

Полет Билети от Wrocław до Lublin

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Вроцлав до Люблин

Кой е най-добрият начин да се стигне от Вроцлав до Люблин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Вроцлав до Люблин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Вроцлав до Люблин със самолет?

Самолетен билет от Вроцлав до Люблин ще ви струва средно 944,92 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 149,36 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Вроцлав до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Вроцлав до Люблин със самолет?

При разстояние от 386,45 km между Вроцлав и Люблин, обикновено отнема 21 ч 36 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 21 ч 36 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Вроцлав и Люблин със самолет обикновено отнема 21 ч 36 мин, за да се покрие разстояние от 386,45 km. Най-краткото пътуване от Вроцлав до Люблин ще ви отнеме 2 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Люблин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Вроцлав до Люблин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Вроцлав до Люблин, който тръгва в 05:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Вроцлав в 05:30 ч., а последният - в 23:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Вроцлав до Люблин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

При пътуване от Вроцлав до Люблин кои летища мога да използвам?

Ще можете да тръгнете от Вроцлав, като използвате летища като Wrocław, Port Lotniczy,Wrocław Mikołajów,Wroclaw Gal. Dominikanska,Wroclaw Central Station. Те ви свързват с летища, включително Swidnik-Miasto,Railway station,Lublin, Poland в Люблин. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Вроцлав, или в Люблин, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Вроцлав до Люблин?

Точният брой на пътуванията от Вроцлав до Люблин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 17 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Вроцлав до Люблин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Вроцлав до Люблин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 17 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Вроцлав до Люблин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Wrocław до Lublin

Евтини билети за полет от Вроцлав до Люблин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Вроцлав до Люблин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Вроцлав до Люблин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Вроцлав до Люблин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Wrocław до Lublin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,46 лв. до 352,32 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 96% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Вроцлав до Люблин

Най-евтините самолетни билети Вроцлав - Люблин могат да бъдат намерени само за 81,29 лв., ако имате късмет, или средно за 161,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 261,98 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Люблин със самолет

Когато пътувате до Люблин със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Dolomiti е италианска регионална авиокомпания, базирана във Верона, Италия. Основана е през 1989 г. и е дъщерно дружество на Lufthansa. Авиокомпанията извършва полети до различни дестинации в Италия и Европа, включително Германия, Австрия, Франция и Белгия. Air Dolomiti разполага с флот от Embraer E-Jet, които са известни със своята горивна ефективност и екологичност. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително хранене по време на полет, развлечения и Wi-Fi. Air Dolomiti спечели няколко награди за обслужване на клиенти и има репутация на надеждна и ефективна авиокомпания.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Croatia Airlines е националната авиокомпания на Хърватия, базирана в Загреб. Основана е през 1989 г. и изпълнява редовни вътрешни и международни полети до над 30 дестинации в Европа. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети Airbus A319, A320 и Dash 8-Q400. Croatia Airlines е член на Star Alliance, глобален алианс на авиокомпании, и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, храна и напитки. Croatia Airlines се ангажира да осигури безопасно, надеждно и удобно въздушно пътуване на своите клиенти.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

През 2001 г. групата PKP е създадена в резултат на преструктурирането на държавните полски железници в съответствие с директивите на Европейския съюз. Компанията управлява различни видове влакове, включително Intercity, Express, Regional, Pendolino и EuroNight влакове. PKP оперира и с високоскоростни влакове под марката "Pendolino", които могат да достигнат скорост до 250 км/ч.

POLREGIO е регионална влакова услуга в Полша, която свързва различни градове в страната. Той се управлява от Полските държавни железници (PKP) и предлага достъпни и удобни възможности за транспорт както за местните жители, така и за туристите. Влаковете POLREGIO осигуряват връзки до големи градове като Варшава, Краков, Гданск и Познан. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) и REGIOekspres (RE) са различни типове влакове, управлявани от POLREGIO.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Типове билети и съоръжения от Вроцлав до Люблин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от PKP при пътуване от Вроцлав до Люблин.

Second Class

Билетите за втора класа на PKP Intercity са по-достъпни, предлагат стандартни места за сядане с основни удобства и може да са по-пренаселени по време на пиковите часове на пътуване.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Билетите за първа класа на влаковете PKP предлагат по-големи, по-удобни седалки с повече място за краката, по-добри съоръжения и удобства, безплатни закуски и напитки и по-тиха атмосфера, но са по-скъпи.
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Всички вътрешни влакове Express InterCity вече предлагат безплатен Wi-Fi, както и избрани международни маршрути до Берлин и Виена, благодарение на партньорството с T-Mobile, водещ мобилен оператор в Полша.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Тиха зона, без допълнително заплащане, се намира във вагон №. 7 във всеки влак Express InterCity Premium, с 61 места.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Пътниците имат достъп до електрически контакти, с достатъчно контакти, налични както в PKP przewozy regionalne, така и в PKP inter-regionalne.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да се възползвате от безплатен допустим багаж по време на техните пътувания. Това включва малки и лесни за пренасяне предмети, които се побират в отделенията над главата и под седалката. Ако обаче багажът е твърде голям, за да се побере в тези отделения, ще има такса от 5,81 PLN за брой. Така че трябва да имате предвид размера на багажа им, преди да се качите на влака, за да избегнете допълнителни такси.
accessibility Достъпност open icon close icon
PKP Intercity предоставя определени места за хора с увреждания или хора с намалена подвижност, със специфични разпределения според вида на вагона. Във влаковете EIP е препоръчително такива пътници да резервират поне 2 дни предварително, въпреки че местата за ползватели на инвалидни колички остават постоянно налични. Тези, които използват инвалидни колички, могат също да закупят билети директно на борда на влаковете EIP, ако определените места останат отворени. Освен това някои влакови маршрути разполагат с вагони, пригодени за ползватели на инвалидни колички. Важно е да се отбележи, че ако пътник с увреждания пътува с куче придружител, от него се изисква да резервира цялото купе в кушет вагоните.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Всеки пътник получава безплатна напитка, независимо от класата, докато пътниците от първа класа също се наслаждават на храна, сервирана на мястото им.
air_con Климатик open icon close icon
Всички влакове са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате право да превозвате определени предмети безплатно, докато пътувате във влак. Те включват лесни за пренасяне неща, които се побират в отделенията над главата и под седалката, както и разгъната количка, когато пътувате с деца, и един чифт ски. Ще трябва обаче да заплатите допълнителна такса за всеки велосипед, който носят, при условие че е разгънат и не е опакован.
Услуги на борда ITA Airways, Eurowings and LOT от Вроцлав до Люблин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Вроцлав до Люблин от plane.
съоръжения ITA Airways Eurowings LOT Ryanair POLREGIO Czech Airlines Turkish Airlines Wizz Air KLM Vueling PKP British Airways Croatia Airlines Air Dolomiti Aer Lingus Lufthansa Luxair Finnair
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check check check check check check check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross check check cross cross check check cross cross check check check cross check check check cross
accessibility Достъпност cross cross cross cross check cross cross cross cross cross check cross cross cross cross cross cross cross
bicycle Велосипед cross cross cross cross check cross cross cross cross cross check cross cross cross cross cross cross cross
quiet_zone Тиха зона cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross cross cross cross cross
power_sockets Електрически контакти cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross cross cross cross cross
air_con Климатик cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross cross cross cross cross

Вроцлав до Люблин Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
27.05kg
Автобус
28.98kg
Полет
77.29kg
Кола
61.83kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Вроцлав до Люблин?
Билет полет от Вроцлав до Люблин е 944,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 149,36 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Вроцлав до Люблин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Вроцлав до Люблин е 149,36 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Вроцлав и Люблин от полет?
Вроцлав до Люблин е 386,45 km.
Колко време трае полет между Вроцлав и Люблин?
Вроцлав до Люблин е средно 21 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 20 мин.
Какви компании работят от Вроцлав до Люблин?
Вроцлав до Люблин се покрива от оператор(и) 29. Можете да намерите на Virail ITA Airways, Eurowings, LOT, Norwegian Air Sweden, Ryanair, POLREGIO, Czech Airlines, Hageland Aviation Services, Turkish Airlines, Wizz Air, Jet2.com, SAS Braathens, Royal Khmer Airlines, KLM, Vueling, Smartwings Poland, Swissair, PKP, Aero Asia International, easyJet UK, British Airways, Croatia Airlines, Air Dolomiti, Condor Flugdienst, Aer Lingus, Lufthansa, Air Bagan, Luxair, Finnair and HV предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Вроцлав до Люблин?
Вроцлав до Люблин има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Вроцлав до Люблин?
Най-ранният полет от Вроцлав до Люблин тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Вроцлав до Люблин?
Последният полет от Вроцлав до Люблин тръгва на 23:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Вроцлав до Люблин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 149,36 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Вроцлав до Люблин от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Вроцлав и Люблин е 2 ч 20 мин.
Има ли директен полет от Вроцлав към Люблин?
Да, има директен полет между Вроцлав и Люблин.
Какви са емисиите на CO2 за Вроцлав до Люблин от полет?
Пътуването на полет от Вроцлав до Люблин създава 77.29kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Вроцлав

Международни маршрути от Вроцлав и близките райони

Други дестинации от Вроцлав

Основни маршрути до Люблин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути