Намерете автобус от Несебър до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,50 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 9 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 05:55
Последно отпътуване 23:55
разстояние 28 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Несебър до Бургас

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Несебър до Бургас в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Несебър до Бургас?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Несебър до Бургас само за 2,48 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 4,93 лв..

Цена на билет - всеки ден

4,99 лв. 4,99 лв. 5,01 лв. Още Още Още Още

Автобуси от Несебър до Бургас

В колко часа са автобусите за Бургас?

За да стигнете до Бургас от Несебър с автобус, ще ви отнеме около 1 ч. 9 мин. или дори : 1 ч. 5 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Несебър в 06:19, докато последният е в 23:55.

Имайки предвид краткото разстояние между Несебър и Бургас, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Бургас от Несебър с автобус?

Ако искате да пътувате от Несебър до Бургас с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Бургас в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Несебър до Бургас с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.