Влак Хамбург - Любек цени от 19,37 лв.

Започва от
19,37 лв.

Хамбург до Любек с влак

Пътуването от Хамбург до Любек от влак е 55,02 km и отнема 1 ч 6 мин. Има 67 връзки на ден, с първото заминаване на 00:06 ч. и последното на 23:41 ч.. Възможно е да пътувате от Хамбург до Любек от влак само за 19,37 лв. или за 40,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37 лв..

Най-ниската цена19,37 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 6 мин
Връзка на ден67
Най-ниската цена19,37 лв.
Най-висока цена40,90 лв.
Първо заминаване00:06 ч.
Последно заминаване23:41 ч.
Разстояние55,02 km
ЗаминаванеХамбург
ПристиганеЛюбек
ПревозвачиDB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE)Още

Влак Билети от Hamburg до Lübeck

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Стигнете от Хамбург до Любек с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Хамбург до Любек? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Хамбург до Любек?

Когато пътувате от Хамбург до Любек, можете да очаквате да платите средно около 38,16 лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,37 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хамбург до Любек. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 38,16 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Хамбург до Любек.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Хамбург до Любек с влак?

Пътуването между Хамбург и Любек с влак е приблизително 55,02 km. Ще ви отнеме около 1 ч 6 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Хамбург и Любек е около 55,02 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 6 мин. Обаче най-бързите маршрути между Хамбург и Любек продължават 0 ч 39 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Хамбург до Любек?

Можете да тръгнете от Хамбург на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Любек на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Хамбург и Любек. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Хамбург до Любек се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Хамбург до Любек, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 67 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 17 директни пътувания между Хамбург и Любек. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 50 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хамбург до Любек. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Hamburg до Lübeck

Евтини билети за влак от Хамбург до Любек
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хамбург до Любек.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хамбург до Любек, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хамбург до Любек.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Hamburg до Lübeck

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,61 лв. до 32,39 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 46% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хамбург до Любек

Най-евтините билети за влак Хамбург - Любек могат да бъдат намерени само за 23,48 лв., ако имате късмет, или средно за 27,07 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,25 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Любек с влак

Когато пътувате до Любек с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Типове билети и съоръжения от Хамбург до Любек

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Хамбург до Любек.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) and Metronom от Хамбург до Любек
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хамбург до Любек от train.
съоръжения DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) Metronom Erixx
quiet_zone Тиха зона check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
accessibility Достъпност check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check check
bicycle Велосипед check check check check
sleeper_couchette спално място check check check check
luggage Багаж cross check cross cross

Хамбург до Любек Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.85kg
Автобус
4.13kg
Полет
11kg
Кола
8.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Любек с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хамбург и Любек са 3.85kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хамбург и Любек? Като вземете влака между Хамбург и Любек, ще спестите 7.15kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.95kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хамбург до Любек?
Билет влак от Хамбург до Любек е 38,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хамбург до Любек?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хамбург до Любек е 19,37 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хамбург и Любек от влак?
Хамбург до Любек е 55,02 km.
Колко време трае влак между Хамбург и Любек?
Хамбург до Любек е средно 1 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 39 мин.
Какви компании работят от Хамбург до Любек?
Хамбург до Любек се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), Metronom and Erixx предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Хамбург до Любек?
Хамбург до Любек има средно 67 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хамбург до Любек?
Най-ранният влак от Хамбург до Любек тръгва на 00:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хамбург до Любек?
Последният влак от Хамбург до Любек тръгва на 23:41 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хамбург до Любек?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хамбург до Любек?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Хамбург, за да отидете до Любек. Можете да преминете от Harburg, Altona, Hamburg Hbf, Hamburg Dammtor and Hamburg Airport и можете да стигнете до Lübeck Hbf, Travemünde Strandbhf. and Lübeck-Travemünde Hafen.
Колко директни връзки преминават от Хамбург до Любек?
Има средно 17 от Хамбург до Любек.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хамбург до Любек от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хамбург и Любек е 0 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Хамбург към Любек?
Да, има директен влак между Хамбург и Любек.
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Любек от влак?
Пътуването на влак от Хамбург до Любек създава 3.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хамбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хамбург

Международни маршрути от Хамбург и близките райони

Други дестинации от Хамбург

Основни маршрути до Любек

Свързани маршрути

Други популярни маршрути