Влак Москва - Уляновск цени от 19,63 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Москва до Уляновск с влак

Пътуването от Москва до Уляновск от влак е 704,31 km и отнема 15 ч 19 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 12:25 ч. и последното на 18:08 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Уляновск от влак само за 19,63 лв. или за 85,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,63 лв..

Най-ниската цена19,63 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 19 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена19,63 лв.
Най-висока цена85,83 лв.
Първо заминаване12:25 ч.
Последно заминаване18:08 ч.
Разстояние704,31 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеУляновск
ПревозвачиRZD

Пътуването ви от Москва до Уляновск с Virail

Планирате да пътувате от Москва до Уляновск? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Москва до Уляновск?

Средно билетът за влак от Москва до Уляновск ще ви струва 41,64 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,63 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Уляновск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 41,64 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Уляновск.

Колко време отнема да се стигне от Москва до Уляновск с влак?

Пътуването между Москва и Уляновск с влак е приблизително 704,31 km. Ще ви отнеме около 15 ч 19 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Москва и Уляновск с влак обикновено отнема 15 ч 19 мин, за да се измине разстояние от 704,31 km. Най-краткото пътуване от Москва до Уляновск ще ви отнеме 13 ч 26 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Уляновск е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Москва до Уляновск?

По принцип първото отпътуване за деня от Москва ще бъде в 12:25 ч., а последното - в 18:08 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Москва до Уляновск могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Москва в 12:25 ч., а последният - в 18:08 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Москва до Уляновск могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Москва до Уляновск?

Можете да тръгнете от Москва на спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Metro Verknye Kotly,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Sheremetyevo International Airport, SVO,Zhukovsky International Airport,Vnukovo International Airport, VKO,Metro Okruzhnaya. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Уляновск на следните спирки: Ульяновск-Центральный,Central Bus Station,Ulyanovsk, Avtostantsiya Verkhnyaya Terrasa (Ульяновськ, Автостанция Верхняя Терраса). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Москва и Уляновск. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Москва до Уляновск се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Москва до Уляновск може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Москва до Уляновск. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Москва до Уляновск варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Уляновск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Москва до Уляновск
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Уляновск.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Уляновск, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Уляновск.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Уляновск

Най-евтините билети за влак Москва - Уляновск могат да бъдат намерени само за 16,75 лв., ако имате късмет, или средно за 31,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 43,77 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Уляновск с влак

Когато пътувате до Уляновск с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Уляновск Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
49.3kg
Автобус
52.82kg
Полет
140.86kg
Кола
112.69kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Уляновск с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Уляновск са 49.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Уляновск? Като вземете влака между Москва и Уляновск, ще спестите 91.56kg CO2 емисии спрямо полет, 3.52kg спрямо автобус и 63.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Уляновск?
Билет влак от Москва до Уляновск е 41,64 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Уляновск?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Уляновск е 19,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Уляновск от влак?
Москва до Уляновск е 704,31 km.
Колко време трае влак между Москва и Уляновск?
Москва до Уляновск е средно 15 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Уляновск?
Москва до Уляновск има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Уляновск?
Най-ранният влак от Москва до Уляновск тръгва на 12:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Уляновск?
Последният влак от Москва до Уляновск тръгва на 18:08 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Уляновск?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Уляновск?
Има средно 4 от Москва до Уляновск.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Уляновск от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Уляновск е 13 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Москва към Уляновск?
Да, има директен влак между Москва и Уляновск.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Уляновск от влак?
Пътуването на влак от Москва до Уляновск създава 49.3kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути