Влак Москва - Калуга цени от 23,13 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Москва до Калуга с влак

Пътуването от Москва до Калуга от влак е 160,63 km и отнема 2 ч 52 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 13:22 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Калуга от влак само за 23,13 лв. или за 29,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,13 лв..

Най-ниската цена23,13 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 52 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена23,13 лв.
Най-висока цена29,31 лв.
Първо заминаване13:22 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние160,63 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеКалуга
ПревозвачиRZD

Влак Билети от Москва до Калуга

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Москва до Калуга с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Москва до Калуга? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Москва до Калуга с влак?

Най-евтините билети за влак от Москва до Калуга струват 23,13 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 27,20 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Калуга.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Калуга. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Москва до Калуга ще ви струва 27,20 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Москва до Калуга с влак?

Разстоянието между Москва и Калуга е приблизително 160,63 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 52 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Москва и Калуга с влак обикновено отнема 2 ч 52 мин, за да се измине разстояние от 160,63 km. Най-краткото пътуване от Москва до Калуга ще ви отнеме 2 ч 42 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Калуга е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Москва до Калуга?

Първият заминаващ за деня от Москва до Калуга тръгва в 13:22 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:40 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Москва и Калуга. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Москва до Калуга, който тръгва в 13:22 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Москва до Калуга?

Можете да тръгнете от Москва на спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Metro Verknye Kotly,Sheremetyevo International Airport, SVO,Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Vnukovo International Airport, VKO,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Zhukovsky International Airport,Metro Okruzhnaya. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Калуга на следните спирки: Kaluga, pl. Pobedy - Pyaterochka (Калуга, пл. Победы - Пятерочка),Kaluga, Автовокзал Калуга,Kaluga, Тк "21-й Век". Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Москва и Калуга. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Москва до Калуга?

Ако искате да стигнете от Москва до Калуга, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между Москва и Калуга. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Калуга. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Калуга

Евтини билети за влак от Москва до Калуга
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Калуга.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Калуга, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Калуга.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Москва до Калуга

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Калуга

Най-евтините билети за влак Москва - Калуга могат да бъдат намерени само за 13,70 лв., ако имате късмет, или средно за 22,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,84 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Калуга с влак

Когато пътувате до Калуга с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Калуга Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.24kg
Автобус
12.05kg
Полет
32.13kg
Кола
25.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Калуга с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Калуга са 11.24kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Калуга? Като вземете влака между Москва и Калуга, ще спестите 20.89kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.46kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Калуга?
Билет влак от Москва до Калуга е 27,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,13 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Калуга?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Калуга е 23,13 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Калуга от влак?
Москва до Калуга е 160,63 km.
Колко време трае влак между Москва и Калуга?
Москва до Калуга е средно 2 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 42 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Калуга?
Москва до Калуга има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Калуга?
Най-ранният влак от Москва до Калуга тръгва на 13:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Калуга?
Последният влак от Москва до Калуга тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Калуга?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,13 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Калуга?
Има средно 5 от Москва до Калуга.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Калуга от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Калуга е 2 ч 42 мин.
Има ли директен влак от Москва към Калуга?
Да, има директен влак между Москва и Калуга.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Калуга от влак?
Пътуването на влак от Москва до Калуга създава 11.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути