Влак Мюнхен - Нюрнберг цени от 25,24 лв.

Започва от
25,24 лв.
откривам
Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references
  references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 35,03 лв.

Утре

От 35,03 лв.

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мюнхен до Нюрнберг

Кой е най-добрият начин да се стигне от Мюнхен до Нюрнберг? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Мюнхен до Нюрнберг, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите Покажи пълното описание

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мюнхен до Нюрнберг

Кой е най-добрият начин да се стигне от Мюнхен до Нюрнберг? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Мюнхен до Нюрнберг, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Мюнхен до Нюрнберг?

Цените на билетите за влак от Мюнхен до Нюрнберг варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Мюнхен до Нюрнберг ще струват 17,61 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 62,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Скриване на пълното описание

Мюнхен до Нюрнберг с влак

Пътуването от Мюнхен до Нюрнберг от Train е 151 км и отнема 1 ч. 33 мин.. Има 783 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 и последното на 23:00. Възможно е да пътувате от Мюнхен до Нюрнберг от Train само за 17,61 лв. или за 211,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,90 лв..

Най-добра цена 25,24 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 33 мин.
Връзка на ден 783
Най-ниската цена 25,24 лв.
Най-висока цена 136,59 лв.
Първо заминаване 02:01
Последно заминаване 23:00
Разстояние 151 km
Заминаване Мюнхен
Пристигане Нюрнберг
Превозвачи Bahn, Bahn_old,

Влак Билети от Мюнхен до Нюрнберг

  Jun 11
  17.9
  21°
  Jun 12
  17.9
  21°
  Jun 13
  Още
  21°
  Jun 14
  17.9
  20°
  Jun 15
  17.9
  21°
  Jun 16
  17.9
  21°
  Jun 17
  17.9
  21°
  Jun 18
  Още
  24°
  Jun 19
  17.9
  20°
  Jun 20
  17.9
  20°
  Jun 21
  12.9
  18°
  Jun 22
  17.9
  19°
  Jun 23
  17.9
  26°
  Jun 24
  12.9
  19°
  Jun 25
  17.9
  17°
Departure date
Sunday,Jun 11 2023
21°

Сравнете цени и билети от Мюнхен до Нюрнберг

 
Jun 11
неделя
21°
35,03 лв.
25,42 лв.
15,65 лв.
Jun 12
понеделник
21°
35,03 лв.
17,59 лв.
21,52 лв.
Jun 13
вторник
21°
Още
Още
Още
Jun 14
сряда
20°
35,03 лв.
15,63 лв.
Още
Jun 15
четвъртък
21°
35,03 лв.
15,63 лв.
21,52 лв.
Jun 16
петък
21°
35,03 лв.
15,63 лв.
23,48 лв.
Jun 17
събота
21°
35,03 лв.
15,63 лв.
19,57 лв.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюнхен до Нюрнберг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Мюнхен до Нюрнберг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
43.0kg
Влак
2.1kg
Автобус
10.3kg
Кола
7.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Нюрнберг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мюнхен и Нюрнберг са 2.114kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мюнхен и Нюрнберг? Като вземете влака между Мюнхен и Нюрнберг, ще спестите 40.921kg CO2 емисии спрямо полет, 8.154kg спрямо автобус и 5.285kg спрямо кола.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

Евтини билети за от Мюнхен до Нюрнберг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюнхен до Нюрнберг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюнхен до Нюрнберг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюнхен до Нюрнберг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мюнхен до Нюрнберг?
Билет влак от Мюнхен до Нюрнберг е 62,11лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,61лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мюнхен до Нюрнберг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мюнхен до Нюрнберг е 17,61лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мюнхен и Нюрнберг от влак?
Мюнхен до Нюрнберг е 150.9km.
Колко време трае влак между Мюнхен и Нюрнберг?
Мюнхен до Нюрнберг е средно 1 ч. 33 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 1 мин..
Какви компании работят от Мюнхен до Нюрнберг?
Мюнхен до Нюрнберг се покрива от оператор(и) 7. Можете да намерите на Virail Bahn, Deutsche Bahn, Flixtrain, Intercity Express, Regional Express, Nightjet and Regionalbahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мюнхен до Нюрнберг?
Мюнхен до Нюрнберг има средно 682 връзки на ден. В зависимост от деня обаче има максимум 875 и минимум 1.
В колко часа тръгва първият влак от Мюнхен до Нюрнберг?
Най-ранният влак от Мюнхен до Нюрнберг тръгва на 02:01. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мюнхен до Нюрнберг?
Последният влак от Мюнхен до Нюрнберг тръгва на 23:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мюнхен до Нюрнберг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 25,24 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Мюнхен до Нюрнберг?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Мюнхен, за да отидете до Нюрнберг. Можете да преминете от München Ost, Munich-pasing Station (flixtrain), Hackerbrücke, München and München, Hbf Nord и можете да стигнете до Nürnberg Hbf, Nuremberg Central Station (flixtrain), Nuremberg Nordost and Nuremberg Frankenstadion.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюнхен до Нюрнберг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мюнхен и Нюрнберг е 1 ч. 1 мин..
Има ли директен влак от Мюнхен към Нюрнберг?
Да, има директен влак между Мюнхен и Нюрнберг.
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Нюрнберг от влак?
Пътуването на влак от Мюнхен до Нюрнберг създава 2.114kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мюнхен

Уикенд бягства от Мюнхен

Международни маршрути от Мюнхен и близките райони

Други дестинации от Мюнхен

Основни маршрути до Нюрнберг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване