Влак Рим - Бари, Пулия цени от 19,37 лв.

Започва от
19,37 лв.

Рим до Бари, Пулия с влак

Пътуването от Рим до Бари, Пулия от влак е 374,17 km и отнема 5 ч 15 мин. Има 23 връзки на ден, с първото заминаване на 07:28 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Рим до Бари, Пулия от влак само за 19,37 лв. или за 235,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37 лв..

Най-ниската цена19,37 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 15 мин
Връзка на ден23
Най-ниската цена19,37 лв.
Най-висока цена235,80 лв.
Първо заминаване07:28 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние374,17 km
ЗаминаванеРим
ПристиганеБари, Пулия
ПревозвачиRegionale Veloce, FrecciargentoОще

Влак Билети от Rome до Bari

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Рим до Бари, Пулия с Virail

Планирате да пътувате от Рим до Бари, Пулия? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Рим до Бари, Пулия?

Цените на билетите за влак от Рим до Бари, Пулия варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Рим до Бари, Пулия ще струват 19,37 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 76,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Рим до Бари, Пулия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Рим до Бари, Пулия ще ви струва 76,47 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Рим до Бари, Пулия с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 374,17 km от Рим до Бари, Пулия. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Рим до Бари, Пулия да отнеме повече от 5 ч 15 мин. Разстоянието между Рим и Бари, Пулия е около 374,17 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 15 мин. Обаче най-бързите маршрути между Рим и Бари, Пулия продължават 4 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Рим до Бари, Пулия?

По принцип първото отпътуване за деня от Рим ще бъде в 07:28 ч., а последното - в 23:58 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Рим до Бари, Пулия могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Рим до Бари, Пулия, който тръгва в 07:28 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:58 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Рим до Бари, Пулия?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Рим от следните спирки: . Пристигайки в Бари, Пулия, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Бари, Пулия.

Колко пъти на ден има тръгващи от Рим за Бари, Пулия?

Средно има 23 заминаващи ежедневно от Рим до Бари, Пулия. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 19 заминаващи от Рим, които пътуват директно до Бари, Пулия. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Рим до Бари, Пулия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rome до Bari

Евтини билети за влак от Рим до Бари, Пулия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Рим до Бари, Пулия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Рим до Бари, Пулия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Рим до Бари, Пулия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rome до Bari

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 32,42 лв. до 102,46 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 68% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Рим до Бари, Пулия

Най-евтините билети за влак Рим - Бари, Пулия могат да бъдат намерени само за 53,99 лв., ако имате късмет, или средно за 61,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 67,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бари, Пулия с влак

Когато пътувате до Бари, Пулия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Frecciargento е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия. Името „Frecciargento“ означава „сребърна стрела“ на италиански, а влаковете са известни със своя елегантен, модерен дизайн и високи скорости. Влаковете Frecciargento се движат по високоскоростни линии и конвенционални линии, свързващи големи градове в Италия, включително Рим, Верона, Милано, Венеция, Флоренция и Неапол. Frecciargento е една от няколкото високоскоростни влакови услуги, предлагани от Trenitalia, включително Frecciarossa и Frecciabianca.

Italo, дъщерно дружество на италианската железопътна компания Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), оперира с високоскоростни влакове в цяла Италия. Пускането през 2012 г. на влакове Italo, които са както конвенционални, така и високоскоростни, осигурява на пътниците бързо и удобно пътуване из Италия. Скоростта от 300 км/ч осигурява редовен и удобен транспорт до големи градове като Рим, Неапол, Флоренция и Милано.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Рим до Бари, Пулия

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciargento, Italo и DB - Intercity при пътуване от Рим до Бари, Пулия.

Second Class

В стандартната класа на Frecciargento можете да прекарате време в портала FRECCE, да се насладите на удобно пътуване в регулируеми седалки, да заредите устройствата си с помощта на електрически контакти и да опитате вкусна храна и напитки в бара FrecciaBistrò.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на Frecciargento ще се насладите на всички удобства, които се намират във втора класа, плюс по-просторни и удобни седалки. Освен това ще бъдете почерпени с безплатни закуски и малка напитка за добре дошли от кафе или просеко.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Smart

С интелигентната атмосфера изпитайте всички удобства и услуги на Italo на достъпна цена.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Prima

Изживейте най-доброто от Italo с атмосферата Prima, която ви осигурява максимален комфорт и първокласни услуги за цялото ви пътуване.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Club Executive

За още по-луксозно и релаксиращо пътуване изберете Club Ambiance. Тук ще се насладите на максимален комфорт и глезене с просторни индивидуални места за сядане.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciargento има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържате вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciargento няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Frecciargento кафе-барът FrecciaBistrò предлага закуски, ястия и напитки. Използвайте портала Portale FRECCE за лесна поръчка на място или се свържете с персонала. Пътуващите в първа класа се радват на безплатна вода, кафе и лека закуска.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Влаковете Italo са оборудвани с безплатен WiFi и развлекателния портал ItaloLive, включващ набор от филми, предавания, новини и др.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички влакове Italo разполагат с електрически контакти на всяка седалка.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет за влак идва с допустим багаж, който трябва да съхранявате в определени зони във влаковете Italo. В автобусите Smart ambience има ограничение на размера, така че се уверете, че багажът ви не надвишава 75 x 53 x 30 cm. Спазването на тези указания ви помага да избегнете наказания.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с намалена подвижност влаковете Italo имат приоритетни места за сядане, разположени близо до достъпна тоалетна, която включва тактилни и брайлови знаци.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Italo, въпреки че няма специален вагон за хранене, автоматите във вагони 3 и 7 (влакове AGV) или вагони 3 и 6 (влакове EVO) предлагат закуски и напитки. Пътниците на Prima Ambience получават безплатна посрещаща услуга с разнообразни закуски и напитки, сервирани на мястото им. За още по-луксозно изживяване, пътуващите в Club Executive Ambience се наслаждават на ексклузивна бордова кетъринг услуга с еспресо, сладкиши и напитки, доставени от внимателен персонал.
air_con Климатик open icon close icon
Всички влакове Italo са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Детски колички, детски колички и сгъваеми велосипеди се считат за стандартен багаж и трябва да се съхраняват на определени места във влаковете Italo. Не се допускат извънгабаритни багажи и стандартни велосипеди. Препоръчваме да защитите велосипеда си с покривало.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда Frecciargento, Italo and DB - Intercity от Рим до Бари, Пулия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Рим до Бари, Пулия от train.
съоръжения Frecciargento Italo DB - Intercity Frecciarossa
quiet_zone Тиха зона check check cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check check check check
accessibility Достъпност check check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check cross check
bicycle Велосипед check check cross check
sleeper_couchette спално място check cross cross check

Рим до Бари, Пулия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.19kg
Автобус
28.06kg
Полет
74.83kg
Кола
59.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Рим до Бари, Пулия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Рим и Бари, Пулия са 26.19kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Рим и Бари, Пулия? Като вземете влака между Рим и Бари, Пулия, ще спестите 48.64kg CO2 емисии спрямо полет, 1.87kg спрямо автобус и 33.68kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Рим до Бари, Пулия?
Билет влак от Рим до Бари, Пулия е 76,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Рим до Бари, Пулия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Рим до Бари, Пулия е 19,37 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Рим и Бари, Пулия от влак?
Рим до Бари, Пулия е 374,17 km.
Колко време трае влак между Рим и Бари, Пулия?
Рим до Бари, Пулия е средно 5 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Какви компании работят от Рим до Бари, Пулия?
Рим до Бари, Пулия се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Regionale Veloce, Frecciargento, InterCityNotte, Italo, DB - Intercity, Italo Treno and Frecciarossa предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Рим до Бари, Пулия?
Рим до Бари, Пулия има средно 23 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Рим до Бари, Пулия?
Най-ранният влак от Рим до Бари, Пулия тръгва на 07:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Рим до Бари, Пулия?
Последният влак от Рим до Бари, Пулия тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Рим до Бари, Пулия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Рим до Бари, Пулия?
Има 11 станция(и), от която можете да се отклоните от Рим, за да отидете до Бари, Пулия. Можете да преминете от Rome Ciampino Airport, Rome Termini, Rome Ostiense, Rome Tiburtina, Rome Tuscolana, Rome Balduina, Fiumicino Aeroporto Internazionale, Roma Monte Mario, Rome S. Pietro, Rome Trastevere and Rome Nomentana и можете да стигнете до Bari Centrale, Modugno A.L. Station, Bari Airport and Bari Porto.
Колко директни връзки преминават от Рим до Бари, Пулия?
Има средно 19 от Рим до Бари, Пулия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Рим до Бари, Пулия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Рим и Бари, Пулия е 4 ч 0 мин.
Има ли директен влак от Рим към Бари, Пулия?
Да, има директен влак между Рим и Бари, Пулия.
Какви са емисиите на CO2 за Рим до Бари, Пулия от влак?
Пътуването на влак от Рим до Бари, Пулия създава 26.19kg CO2 емисии.

Отидете локално от Рим

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Рим

Международни маршрути от Рим и близките райони

Други дестинации от Рим

Основни маршрути до Бари, Пулия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути