Влак Дортмунд - Кьолн цени от 9,76лв.

Започва от
9,76лв.
откривам

Дортмунд до Кьолн с влак

Пътуването от Дортмунд до Кьолн от влак е 74,0 km и отнема 1 ч. 7 мин.. Има 856 връзки на ден, с първото заминаване на 01:06 и последното на 00:45. Възможно е да пътувате от Дортмунд до Кьолн от влак само за 9,76лв. или за 92,56лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,76лв..

Най-добра цена 9,76лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 7 мин.
Връзка на ден 856
Най-ниската цена 9,76лв.
Най-висока цена 92,56лв.
Първо заминаване 01:06
Последно заминаване 00:45
Разстояние 74,0 km
Заминаване Дортмунд
Пристигане Кьолн
Превозвачи FlixTrain, DB - Regionalbahn,

Влак Билети от Дортмунд до Кьолн

  Sep 26
  19,37лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  19°
  Sep 29
  Още
  19°
  Sep 30
  14,91лв.
  19°
  Oct 01
  15,63лв.
  16°
  Oct 02
  Още
  13°
  Oct 03
  14,83лв.
  16°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  Още
  16°
  Oct 06
  15,63лв.
  16°
  Oct 07
  Още
  15°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от Дортмунд до Кьолн с Virail

Планирате да пътувате от Дортмунд до Кьолн? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Дортмунд до Кьолн?

Най-евтините билети за влак от Дортмунд до Кьолн струват 8,01лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 44,35лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Дортмунд до Кьолн.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Дортмунд до Кьолн

 
Sep 26
вторник
20°
19,37лв.
11,96лв.
13,70лв.
Sep 27
сряда
22°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
19°
Още
Още
Още
Sep 29
петък
19°
Още
Още
Още
Sep 30
събота
19°
14,91лв.
13,40лв.
Още
Oct 01
неделя
16°
15,63лв.
14,21лв.
Още
Oct 02
понеделник
13°
Още
Още
Още
Евтини билети за от Дортмунд до Кьолн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дортмунд до Кьолн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дортмунд до Кьолн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дортмунд до Кьолн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Дортмунд до Кьолн

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9лв. до 22лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кьолн с влак

Когато пътувате до Кьолн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Eurobahn е частна железопътна компания, която работи в Германия. Основана е през 1998 г. и предлага регионални и градски влакови услуги в региона Северен Рейн-Вестфалия. Eurobahn работи по няколко линии, включително S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 и RB 52. Компанията е известна със своите модерни влакове и висококачествено обслужване, включително безплатен Wi-Fi и климатик. Eurobahn се ангажира с устойчивостта и е приложила няколко мерки за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на енергийно ефективни влакове и насърчаване на обществения транспорт като алтернатива на шофирането.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

Типове билети и съоръжения от Дортмунд до Кьолн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Nightjet при пътуване от Дортмунд до Кьолн.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда FlixTrain, DB - Regionalbahn и DB - InterCity Express (ICE) от Дортмунд до Кьолн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дортмунд до Кьолн от влак.
съоръжения FlixTrain DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) Thalys DB - Intercity MittelrheinBahn Nightjet Eurobahn DB - Regional Express EuroCity National Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Дортмунд до Кьолн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.7kg
Автобус
4.4kg
Полет
174.1kg
Кола
16.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Кьолн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дортмунд и Кьолн са 0.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дортмунд и Кьолн? Като вземете влака между Дортмунд и Кьолн, ще спестите 173.4kg CO2 емисии спрямо полет, 3.7kg спрямо автобус и 16.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дортмунд до Кьолн?
Билет влак от Дортмунд до Кьолн е 43,48лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,76лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дортмунд до Кьолн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дортмунд до Кьолн е 9,76лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дортмунд и Кьолн от влак?
Дортмунд до Кьолн е 74,0 km.
Колко време трае влак между Дортмунд и Кьолн?
Дортмунд до Кьолн е средно 1 ч. 56 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 7 мин..
Какви компании работят от Дортмунд до Кьолн?
Дортмунд до Кьолн се покрива от оператор(и) 11. Можете да намерите на Virail FlixTrain, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), Thalys, DB - Intercity, MittelrheinBahn, Nightjet, Eurobahn, DB - Regional Express, EuroCity, National Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Дортмунд до Кьолн?
Дортмунд до Кьолн има средно 856 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дортмунд до Кьолн?
Най-ранният влак от Дортмунд до Кьолн тръгва на 01:06. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дортмунд до Кьолн?
Последният влак от Дортмунд до Кьолн тръгва на 00:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дортмунд до Кьолн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,76лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дортмунд до Кьолн?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Дортмунд, за да отидете до Кьолн. Можете да преминете от Dortmund Hbf, Dortmund Central Station (train), Dortmund-aplerbeck and Aplerbeck Südbahnhof, Dortmund и можете да стигнете до Köln Hbf, Cologne South Station (flixtrain), Köln Messe/deutz Gl.11-12, Leverkusen Mitte Station (flixtrain), Köln Süd, Troisdorf Bahnhof (flixtrain), Köln, Hbf (breslauer Platz), Köln, Flughafen and Cologne Mülheim.
Колко директни връзки преминават от Дортмунд до Кьолн?
Има средно 76 от Дортмунд до Кьолн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дортмунд до Кьолн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дортмунд и Кьолн е 1 ч. 7 мин..
Има ли директен влак от Дортмунд към Кьолн?
Да, има директен влак между Дортмунд и Кьолн.
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Кьолн от влак?
Пътуването на влак от Дортмунд до Кьолн създава 0.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Дортмунд

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дортмунд

Международни маршрути от Дортмунд и близките райони

Други дестинации от Дортмунд

Основни маршрути до Кьолн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути