Намерете влак от Чирпан до Стрелча

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стрелча

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 27 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:55
Последно отпътуване: 18:16
Разстояние 90km

Евтини билети за влак от Чирпан до Стрелча на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Чирпан до Стрелча. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Чирпан до Стрелча с влак?

За да стигнете до Стрелча с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стрелча?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Чирпан до Стрелча от 3,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,50 лв..

Влакове от Чирпан до Стрелча


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Стрелча?

Влаковете до Стрелча могат да заминат от ЧИРПАН и да пристигнат на СТРЕЛЧА.

Колко връзки дневно има до Стрелча от Чирпан с влак?

Ако трябва да пътувате до Стрелча от Чирпан, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стрелча с влак?

Необходими са средно 3 hours and 14 minutes да стигнете до Стрелча с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 50 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:01, докато последният тръгва от Чирпан в 18:01.