Намерете влак от Троян до Пордим

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пордим

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 54 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 16:30
Разстояние 55km

Сравнете най-добрите цени за влак от Троян до Пордим

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Троян до Пордим с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Троян и Пордим.

Каква е цената на билетите за влак от Троян до Пордим?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Троян до Пордим от 2,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,85 лв..

Влакове от Троян до Пордим


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Троян и Пордим е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Пордим?

Влаковете до Пордим заминават от Троян от ТРОЯН и пристигат на ПОРДИМ.

Пътуване с влак до Пордим от Троян: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Пордим от Троян, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Троян до Пордим и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пордим тръгва в 05:01, последният е насрочен за 16:01. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пордим за 2 hours and 31 minutes.