Намерете влак от Монтана до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 36 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:02
Последно отпътуване: 19:20
Разстояние 51km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Монтана до Своге

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Монтана до Своге. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Монтана до Своге?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Монтана - Своге.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Монтана до Своге?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Монтана до Своге също само за 3,25 лв., докато средната цена е 3,83 лв..

Влакове от Монтана до Своге


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Монтана и Своге, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Своге?

Влаковете до Своге могат да заминат от МОНТАНА и да пристигнат на СВОГЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Монтана до Своге?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Монтана до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Своге с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 2 hours and 7 minutes, но средно отнема 2 hours and 33 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 06:11, докато последният тръгва от Монтана в 19:11.