Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Дуйсбург до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Бързо и лесно пътуване от Дуйсбург до Шумен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Дуйсбург до Шумен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Дуйсбург да се Шумен с автобус

разстояние 1 760 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Дуйсбург - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Flixbus-logo
Flixbus
1 прекачване
Времетраене: 40 ч. 55 мин.
Duisburg - Shumen (Avtogara)
09:00 - 02:55
211,19 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Дуйсбург до Шумен с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 1 761 km от Дуйсбург до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Дуйсбург до Шумен да отнеме повече от .

По кое време са първото и последното заминаване от Дуйсбург до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дуйсбург до Шумен, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Дуйсбург до Шумен?

Когато пътувате от Германия с автобус, ще можете да тръгнете от спирки като Duisburg. Тези маршрути ще се свързват със спирки, включително Shumen (Avtogara) в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои спирки в Германия и България имат пряка връзка помежду си и кои изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаната от вас спирка в Германия до точката на пристигане в България.

Можете да тръгнете от Дуйсбург на спирки като Duisburg. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: Shumen (Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Дуйсбург и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Дуйсбург до Шумен има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дуйсбург до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33