Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Медковец

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Медковец

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,20лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 43 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 00:09
Последно отпътуване: 13:15
Разстояние 277km

Евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Медковец на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Търговище, Област Търговище до Медковец с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Търговище, Област Търговище до Медковец, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Медковец?

Средната цена на билети за влак от Търговище, Област Търговище до Медковец е 11,28 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Търговище, Област Търговище до Медковец могат да бъдат около 9,20 лв..

Влакове от Търговище, Област Търговище до Медковец


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Търговище, Област Търговище - Медковец?

Влаковете до Медковец ще заминат от ТЪРГОВИЩЕ и ще пристигнат на МЕДКОВЕЦ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Търговище, Област Търговище до Медковец?

Ако трябва да пътувате до Медковец от Търговище, Област Търговище, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Търговище, Област Търговище до Медковец и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Медковец тръгва в 00:12, последният е насрочен за 13:12. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 33 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Медковец за 5 hours and 35 minutes.