Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Плевен


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,19лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 00:12
Последно отпътуване: 19:48
Разстояние 159km

Евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Плевен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Търговище, Област Търговище до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Търговище, Област Търговище до Плевен?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Търговище, Област Търговище и Плевен.

Колко струват билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Плевен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Плевен също само за 4,70 лв., докато средната цена е 7,23 лв..

Влакове от Търговище, Област Търговище до Плевен


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Търговище, Област Търговище - Плевен?

Влаковете заминават от Търговище, Област Търговище от ТЪРГОВИЩЕ и пристигат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки има от Търговище, Област Търговище до Плевен всеки ден?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Търговище, Област Търговище до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 00:04, последният е насрочен за 19:04. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 8 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 2 hours and 35 minutes.