Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 10 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:21
Последно отпътуване: 19:54
Разстояние 79km

Най-добрите оферти за вашия влак от Търговище, Област Търговище до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Търговище, Област Търговище до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Велико Търново?

Билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Велико Търново струват средно 3,58 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,05 лв..

Влакове от Търговище, Област Търговище до Велико Търново


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Търговище, Област Търговище и Велико Търново, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Търговище, Област Търговище - Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от ТЪРГОВИЩЕ и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Търговище, Област Търговище до Велико Търново?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Търговище, Област Търговище до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Търговище, Област Търговище до Велико Търново с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 07:07, последният е насрочен за 19:07. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 8 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 1 hour and 47 minutes.