Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Дебелец

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дебелец

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,65лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 17 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:52
Последно отпътуване: 19:48
Разстояние 81km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Търговище, Област Търговище до Дебелец

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Търговище, Област Търговище до Дебелец с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Търговище, Област Търговище и Дебелец.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Търговище, Област Търговище до Дебелец?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Дебелец за 3,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Дебелец струват средно 3,48 лв..

,

Влакове от Търговище, Област Търговище до Дебелец


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Търговище, Област Търговище до Дебелец?

Влаковете до Дебелец могат да заминат от ТЪРГОВИЩЕ и да пристигнат на ДЕБЕЛЕЦ.

Пътуване с влак до Дебелец от Търговище, Област Търговище: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Търговище, Област Търговище до Дебелец с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Търговище, Област Търговище до Дебелец

С най-бързите връзки ще бъдете в Дебелец за 2 hours and 3 minutes, но средно отнема 2 hours and 18 minutes. Първият влак, водещ до Дебелец е в 06:11, докато последният тръгва от Търговище, Област Търговище в 19:11.