Влак Мюнхен - Дортмунд цени от 35,20 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мюнхен до Дортмунд с влак

Пътуването от Мюнхен до Дортмунд от влак е 477,81 km и отнема 7 ч 49 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:01 ч. и последното на 05:14 ч.. Възможно е да пътувате от Мюнхен до Дортмунд от влак само за 35,20 лв. или за 105,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,20 лв..

Най-ниската цена35,20 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 49 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена35,20 лв.
Най-висока цена105,65 лв.
Първо заминаване00:01 ч.
Последно заминаване05:14 ч.
Разстояние477,81 km
ЗаминаванеМюнхен
ПристиганеДортмунд
ПревозвачиFlixBus, FlixTrainОще

Влак Билети от Мюнхен до Дортмунд

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Мюнхен до Дортмунд с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Мюнхен до Дортмунд. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Мюнхен до Дортмунд?

Цените ще варират, когато пътувате от Мюнхен до Дортмунд. Средно обаче ще платите около 65,77 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 35,20 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мюнхен до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 65,77 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мюнхен до Дортмунд.

Колко време ще отнеме, за да отида от Мюнхен до Дортмунд с влак?

Средното време за пътуване е 7 ч 49 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 477,81 km от Мюнхен до Дортмунд. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Мюнхен до Дортмунд да отнеме повече от 7 ч 49 мин. Пътуването от Мюнхен до Дортмунд обхваща разстояние от 477,81 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 49 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мюнхен до Дортмунд по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Мюнхен до Дортмунд?

В Мюнхен спирките за заминаване включват Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Hopfenstraße, München. Когато пристигнете в Дортмунд, може да успеете да слезете на спирки като Hostedde, Dortmund,Ederstraße, Dortmund,Ostentor, Dortmund. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Мюнхен за Дортмунд?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Мюнхен до Дортмунд. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Мюнхен, които пътуват директно до Дортмунд. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мюнхен до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мюнхен до Дортмунд

Евтини билети за влак от Мюнхен до Дортмунд
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюнхен до Дортмунд.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюнхен до Дортмунд, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюнхен до Дортмунд.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюнхен до Дортмунд

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19,37 лв. до 154,74 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 87% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мюнхен до Дортмунд

Най-евтините билети за влак Мюнхен - Дортмунд могат да бъдат намерени само за 53,77 лв., ако имате късмет, или средно за 93,48 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 116,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дортмунд с влак

Когато пътувате до Дортмунд с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Мюнхен до Дортмунд

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain и DB - Intercity при пътуване от Мюнхен до Дортмунд.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда FlixBus, FlixTrain and National Express от Мюнхен до Дортмунд
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мюнхен до Дортмунд от train.
съоръжения FlixBus FlixTrain National Express DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
luggage Багаж check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
air_con Климатик check check check cross check
quiet_zone Тиха зона cross check check cross check
accessibility Достъпност cross check check cross check
bicycle Велосипед cross check check cross check
sleeper_couchette спално място cross check check cross check

Мюнхен до Дортмунд Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
33.45kg
Автобус
35.84kg
Полет
95.56kg
Кола
76.45kg
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Дортмунд с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мюнхен и Дортмунд са 33.45kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мюнхен и Дортмунд? Като вземете влака между Мюнхен и Дортмунд, ще спестите 62.11kg CO2 емисии спрямо полет, 2.39kg спрямо автобус и 43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мюнхен до Дортмунд?
Билет влак от Мюнхен до Дортмунд е 65,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мюнхен до Дортмунд?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мюнхен до Дортмунд е 35,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мюнхен и Дортмунд от влак?
Мюнхен до Дортмунд е 477,81 km.
Колко време трае влак между Мюнхен и Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд е средно 7 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 0 мин.
Какви компании работят от Мюнхен до Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixBus, FlixTrain, National Express, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мюнхен до Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мюнхен до Дортмунд?
Най-ранният влак от Мюнхен до Дортмунд тръгва на 00:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мюнхен до Дортмунд?
Последният влак от Мюнхен до Дортмунд тръгва на 05:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мюнхен до Дортмунд?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мюнхен до Дортмунд?
Има средно 1 от Мюнхен до Дортмунд.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюнхен до Дортмунд от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мюнхен и Дортмунд е 6 ч 0 мин.
Има ли директен влак от Мюнхен към Дортмунд?
Да, има директен влак между Мюнхен и Дортмунд.
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Дортмунд от влак?
Пътуването на влак от Мюнхен до Дортмунд създава 33.45kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мюнхен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мюнхен

Международни маршрути от Мюнхен и близките райони

Други дестинации от Мюнхен

Основни маршрути до Дортмунд

Свързани маршрути

Други популярни маршрути