Влак Мюнхен - Дортмунд цени от 19,37лв.

Започва от
19,37лв.
откривам

Мюнхен до Дортмунд с влак

Пътуването от Мюнхен до Дортмунд от влак е 477,3 km и отнема 5 ч. 33 мин.. Има 824 връзки на ден, с първото заминаване на 01:01 и последното на 00:59. Възможно е да пътувате от Мюнхен до Дортмунд от влак само за 19,37лв. или за 355,75лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37лв..

Най-добра цена 19,37лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 33 мин.
Връзка на ден 824
Най-ниската цена 19,37лв.
Най-висока цена 355,75лв.
Първо заминаване 01:01
Последно заминаване 00:59
Разстояние 477,3 km
Заминаване Мюнхен
Пристигане Дортмунд
Превозвачи HLB Hessenbahn, DB - InterCity Express (ICE),

Влак Билети от Мюнхен до Дортмунд

  Sep 26
  Още
  25°
  Sep 27
  Още
  24°
  Sep 28
  Още
  26°
  Sep 29
  Още
  28°
  Sep 30
  19,37лв.
  25°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  20°
  Oct 04
  38,94лв.
  17°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  35,03лв.
  25°
  Oct 08
  Още
  25°
  Oct 09
  Още
  24°
  Oct 10
  Още
  20°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
25°

Пътуването ви от Мюнхен до Дортмунд с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мюнхен до Дортмунд. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Мюнхен до Дортмунд?

Цените ще варират, когато пътувате от Мюнхен до Дортмунд. Средно обаче ще платите около 191,63лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 35,03лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мюнхен до Дортмунд

 
Sep 26
вторник
25°
Още
Още
Sep 27
сряда
24°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
26°
Още
Още
Sep 29
петък
28°
Още
Още
Sep 30
събота
25°
19,37лв.
70,43лв.
Oct 01
неделя
22°
Още
Още
Oct 02
понеделник
23°
Още
Още
Евтини билети за от Мюнхен до Дортмунд
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюнхен до Дортмунд.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюнхен до Дортмунд, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюнхен до Дортмунд.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюнхен до Дортмунд

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35лв. до 137лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 74% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мюнхен до Дортмунд

Най-евтините билети за влак Мюнхен - Дортмунд могат да бъдат намерени само за 78лв., ако имате късмет, или средно за 95лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 135лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дортмунд с влак

Когато пътувате до Дортмунд с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Eurobahn е частна железопътна компания, която работи в Германия. Основана е през 1998 г. и предлага регионални и градски влакови услуги в региона Северен Рейн-Вестфалия. Eurobahn работи по няколко линии, включително S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 и RB 52. Компанията е известна със своите модерни влакове и висококачествено обслужване, включително безплатен Wi-Fi и климатик. Eurobahn се ангажира с устойчивостта и е приложила няколко мерки за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на енергийно ефективни влакове и насърчаване на обществения транспорт като алтернатива на шофирането.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

HLB Hessenbahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в провинция Хесен. Компанията е основана през 2005 г. и е дъщерно дружество на HLB Basis AG. HLB Hessenbahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Франкфурт-Кьонигщайн, железопътната линия Taunus и железопътната линия Main-Lahn. Компанията оперира и с Frankfurt Airport Express, който осигурява директни връзки между летище Франкфурт и няколко града в региона. HLB Hessenbahn се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Мюнхен до Дортмунд

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Nightjet при пътуване от Мюнхен до Дортмунд.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда HLB Hessenbahn, DB - InterCity Express (ICE) и FlixTrain от Мюнхен до Дортмунд
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мюнхен до Дортмунд от влак.
съоръжения HLB Hessenbahn DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regionalbahn MittelrheinBahn Nightjet FlixBus Eurobahn DB - Intercity ÖBB TGV inOui National Express EuroCity DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място
Багаж

Мюнхен до Дортмунд Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.5kg
Автобус
16.4kg
Полет
657.2kg
Кола
63.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Дортмунд с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мюнхен и Дортмунд са 2.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мюнхен и Дортмунд? Като вземете влака между Мюнхен и Дортмунд, ще спестите 654.7kg CO2 емисии спрямо полет, 14.0kg спрямо автобус и 60.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мюнхен до Дортмунд?
Билет влак от Мюнхен до Дортмунд е 128,58лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мюнхен до Дортмунд?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мюнхен до Дортмунд е 19,37лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мюнхен и Дортмунд от влак?
Мюнхен до Дортмунд е 477,3 km.
Колко време трае влак между Мюнхен и Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд е средно 7 ч. 18 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 33 мин..
Какви компании работят от Мюнхен до Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд се покрива от оператор(и) 16. Можете да намерите на Virail HLB Hessenbahn, DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, FlixTrain, DB - Regionalbahn, MSM Partyzug, MittelrheinBahn, Nightjet, FlixBus, Eurobahn, DB - Intercity, ÖBB, TGV inOui, National Express, EuroCity, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мюнхен до Дортмунд?
Мюнхен до Дортмунд има средно 824 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мюнхен до Дортмунд?
Най-ранният влак от Мюнхен до Дортмунд тръгва на 01:01. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мюнхен до Дортмунд?
Последният влак от Мюнхен до Дортмунд тръгва на 00:59. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мюнхен до Дортмунд?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Мюнхен до Дортмунд?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Мюнхен, за да отидете до Дортмунд. Можете да преминете от München, Hauptbahnhof Süd and München Hbf и можете да стигнете до Dortmund Hbf and Dortmund-aplerbeck.
Колко директни връзки преминават от Мюнхен до Дортмунд?
Има средно 18 от Мюнхен до Дортмунд.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюнхен до Дортмунд от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мюнхен и Дортмунд е 5 ч. 33 мин..
Има ли директен влак от Мюнхен към Дортмунд?
Да, има директен влак между Мюнхен и Дортмунд.
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Дортмунд от влак?
Пътуването на влак от Мюнхен до Дортмунд създава 2.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща