Намерете влак от Варна до Сливница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,44лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 26 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 399km

Сравнете най-добрите цени за влак от Варна до Сливница

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Варна до Сливница?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Варна и Сливница.

Колко е най-евтиният билет за влак от Варна до Сливница?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Варна до Сливница също само за 12,20 лв., докато средната цена е 12,50 лв..

Влакове от Варна до Сливница


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Варна и Сливница?

Можете да хванете влака до Сливница на ВАРНА or ВАРНА - СП., който пристига на СЛИВНИЦА - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Сливница от Варна с влак?

Ако трябва да пътувате до Сливница от Варна, моля имайте предвид, че има 20 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 20 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливница с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сливница за 8 hours and 21 minutes, но средно отнема 10 hours and 24 minutes. Първият влак, водещ до Сливница е в 04:11, докато последният тръгва от Варна в 22:11.