Влак Бремен - Берлин цени от 30,33лв.

Започва от
30,33лв.
откривам

Бремен до Берлин с влак

Пътуването от Бремен до Берлин от влак е 315,4 km и отнема 2 ч. 42 мин.. Има 811 връзки на ден, с първото заминаване на 01:13 и последното на 00:44. Възможно е да пътувате от Бремен до Берлин от влак само за 30,33лв. или за 232,86лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 30,33лв..

Най-добра цена 30,33лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 42 мин.
Връзка на ден 811
Най-ниската цена 30,33лв.
Най-висока цена 232,86лв.
Първо заминаване 01:13
Последно заминаване 00:44
Разстояние 315,4 km
Заминаване Бремен
Пристигане Берлин
Превозвачи FlixBus, FlixTrain,

Влак Билети от Бремен до Берлин

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  44,97лв.
  19°
  Sep 29
  48,92лв.
  18°
  Sep 30
  Още
  19°
  Oct 01
  Още
  16°
  Oct 02
  Още
  14°
  Oct 03
  38,94лв.
  16°
  Oct 04
  Още
  16°
  Oct 05
  32,93лв.
  16°
  Oct 06
  46,77лв.
  15°
  Oct 07
  Още
  15°
  Oct 08
  Още
  15°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от Бремен до Берлин с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бремен до Берлин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бремен до Берлин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Бремен до Берлин?

Цените ще варират, когато пътувате от Бремен до Берлин. Средно обаче ще платите около 99,95лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 25,71лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бремен до Берлин

 
Sep 26
вторник
20°
Още
Още
Още
Sep 27
сряда
22°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
19°
44,97лв.
29,31лв.
45,01лв.
Sep 29
петък
18°
48,92лв.
54,77лв.
46,96лв.
Sep 30
събота
19°
Още
Още
Още
Oct 01
неделя
16°
Още
Още
Още
Oct 02
понеделник
14°
Още
35,12лв.
Още
Евтини билети за от Бремен до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бремен до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бремен до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бремен до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бремен до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с влак

Когато пътувате до Берлин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

NordWestBahn е немска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове в Долна Саксония, Бремен и части от Северен Рейн-Вестфалия. NordWestBahn, дъщерно дружество на Transdev Group, управлява надеждна и обширна железопътна мрежа, обхващаща приблизително 1400 километра в Северозападна Германия. С 17 маршрута, включително Оснабрюк, Мюнстерланд, Ostwestfalen-Lippe, Бремен, Бремерхафен и региона на Северно море, NordWestBahn осигурява безопасен и ефективен транспорт за пътниците, свързвайки ги с желаните дестинации.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Бремен до Берлин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Бремен до Берлин.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда FlixBus, FlixTrain и DB - Regionalbahn от Бремен до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бремен до Берлин от влак.
съоръжения FlixBus FlixTrain DB - Regionalbahn Regionalverkehre Start Deutschland NordWestBahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Metronom Ostdeutsche Eisenbahn DB - Regional Express EuroCity
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Храни и напитки
Климатик
Тиха зона
Достъпност
Велосипед
спално място

Бремен до Берлин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.3kg
Автобус
8.6kg
Полет
342.3kg
Кола
33.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Бремен до Берлин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бремен и Берлин са 1.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бремен и Берлин? Като вземете влака между Бремен и Берлин, ще спестите 341.0kg CO2 емисии спрямо полет, 7.3kg спрямо автобус и 31.7kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бремен до Берлин?
Билет влак от Бремен до Берлин е 112,85лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 30,33лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бремен до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бремен до Берлин е 30,33лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бремен и Берлин от влак?
Бремен до Берлин е 315,4 km.
Колко време трае влак между Бремен и Берлин?
Бремен до Берлин е средно 3 ч. 48 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 42 мин..
Какви компании работят от Бремен до Берлин?
Бремен до Берлин се покрива от оператор(и) 11. Можете да намерите на Virail FlixBus, FlixTrain, DB - Regionalbahn, Regionalverkehre Start Deutschland, NordWestBahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Metronom, Ostdeutsche Eisenbahn, DB - Regional Express, EuroCity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Бремен до Берлин?
Бремен до Берлин има средно 811 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бремен до Берлин?
Най-ранният влак от Бремен до Берлин тръгва на 01:13. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бремен до Берлин?
Последният влак от Бремен до Берлин тръгва на 00:44. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бремен до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 30,33лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бремен до Берлин?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Бремен, за да отидете до Берлин. Можете да преминете от Bremen Hbf and Bremen-burg и можете да стигнете до Berlin Gesundbrunnen, Berlin Ostbahnhof, Berlin Hbf, Berlin-spandau, Spandau, Berlin Südkreuz, Berlin, Potsdamer Platz (s), Berlin Alexanderplatz, Berlin Messe Nord/icc (witzleben) and Berlin Zoologischer Garten.
Колко директни връзки преминават от Бремен до Берлин?
Има средно 5 от Бремен до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бремен до Берлин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бремен и Берлин е 2 ч. 42 мин..
Има ли директен влак от Бремен към Берлин?
Да, има директен влак между Бремен и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Бремен до Берлин от влак?
Пътуването на влак от Бремен до Берлин създава 1.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Бремен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бремен

Международни маршрути от Бремен и близките райони

Други дестинации от Бремен

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути