Намерете влак от Божковци до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 45 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:23
Последно отпътуване: 19:22
Разстояние 116km

С virail са най-евтините билети за влак от Божковци до Русе

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Божковци до Русе. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Божковци до Русе?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Божковци до Русе, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Божковци до Русе?

Средната цена на билети за влак от Божковци до Русе е 4,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Божковци до Русе могат да бъдат около 4,10 лв..

Влакове от Божковци до Русе


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Божковци и Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Божковци до Русе?

Влаковете заминават от Божковци от БОЖКОВЦИ и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Божковци до Русе?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Божковци до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Божковци до Русе

С най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 4 hours and 21 minutes, но средно отнема 5 hours and 38 minutes. Първият влак, водещ до Русе е в 12:11, докато последният тръгва от Божковци в 19:11.