Намерете влак от Арковна до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 4 ч. 40 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:21
Последно отпътуване: 15:26
Разстояние 135km

С virail са най-евтините билети за влак от Арковна до Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Арковна до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Арковна до Русе?

За да стигнете до Русе с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Арковна до Русе?

Влакове от Арковна до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете заминават от Арковна от АРКОВНА и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, РУСЕ or РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Арковна до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Арковна, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Арковна до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Русе тръгва в 06:07, последният е насрочен за 15:07. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 47 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Русе за 4 hours and 26 minutes.