Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Дортмунд до Шумен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Шумен

откривам

Стигнете от Дортмунд до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дортмунд до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дортмунд до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Дортмунд да се Шумен с автобус

разстояние 1 720 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Дортмунд - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Flixbus-logo
Flixbus
1 прекачване
Времетраене: 42 ч.
Dortmund - Shumen (Avtogara)
08:10 - 03:10
254,22 лв.

Колко време отнема да се стигне от Дортмунд до Шумен с автобус?

Пътуването между Дортмунд и Шумен с автобус е приблизително 1 720 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от Дортмунд до Шумен?

Първият отпътуващ през нощта от Дортмунд до Шумен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Дортмунд и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Дортмунд до Шумен?

Международно пътуване от Германия до България е лесно да се организира, когато търсите с Virail. Когато тръгвате от Германия, ще можете да използвате спирки като Dortmund. Пристигайки в България, вашите опции включват Shumen (Avtogara). Не всяка спирка в Германия има директен свързващ маршрут до всяка спирка в България. Поради това може да се наложи да резервирате непряк маршрут, който ще се свързва през друг град, или дори да направите множество връзки. В някои случаи свързващият маршрут може дори да бъде по-бърз от пътуването директно. Така или иначе, Virail е в състояние да ви преведе през наличните маршрути, за да сте сигурни, че стигате до мястото, където искате да отидете.

Има различни опции за избор, когато пътувате между Дортмунд и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Дортмунд на спирки като Dortmund. Те се свързват със спирки, включително Shumen (Avtogara) в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Дортмунд до Шумен.

Колко пътувания от Дортмунд до Шумен се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дортмунд до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33