Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 2 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 00:11
Последно отпътуване: 21:27
Разстояние 155km

С virail са най-евтините билети за влак от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Търговище, Област Търговище - Димитровград, Област Хасково.

Колко струват билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково струват средно 11,33 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,00 лв..

Влакове от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Търговище, Област Търговище - Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от ТЪРГОВИЩЕ и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД.

Колко влакови връзки има от Търговище, Област Търговище до Димитровград, Област Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Търговище, Област Търговище, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак?

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 00:03, докато последният в 21:03. Пътуването продължава средно 9 hours and 33 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 6 hours and 32 minutes.