Намерете влак от Казанлък до Якоруда

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Якоруда

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,57лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 20 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 02:39
Последно отпътуване: 17:23
Разстояние 156km

Сравнете най-добрите цени за влак от Казанлък до Якоруда

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Казанлък до Якоруда. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Якоруда с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Казанлък и Якоруда.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Казанлък до Якоруда?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Якоруда за 7,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Якоруда струват средно 8,98 лв..

,

Влакове от Казанлък до Якоруда


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Казанлък до Якоруда?

Влаковете до Якоруда заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на ЯКОРУДА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Казанлък до Якоруда?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Якоруда с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Якоруда и колко време е пътуването?

Първият влак до Якоруда тръгва в 02:06, докато последният в 17:06. Пътуването продължава средно 11 hours and 20 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Якоруда за 9 hours and 16 minutes.