Намерете влак от Казанлък до Смядово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Смядово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 27 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 02:30
Последно отпътуване: 13:35
Разстояние 141km

С virail са най-евтините билети за влак от Казанлък до Смядово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Казанлък до Смядово?

За да стигнете до Смядово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Смядово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Казанлък до Смядово от 6,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,70 лв..

Влакове от Казанлък до Смядово


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Смядово?

Влаковете до Смядово ще заминат от КАЗАНЛЪК и ще пристигнат на СМЯДОВО.

Колко влакови връзки има от Казанлък до Смядово всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Смядово от Казанлък, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Смядово с влак?

Първият влак до Смядово тръгва в 02:07, докато последният в 13:07. Пътуването продължава средно 6 hours and 4 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Смядово за 4 hours and 23 minutes.