Намерете влак от Свищов до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,85 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 5 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 06:40
Последно отпътуване 23:15
разстояние 62 km

Евтини билети за влак от Свищов до Горна Оряховица на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Свищов до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Свищов до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Свищов до Горна Оряховица също само за 2,85 лв., докато средната цена е 3,21 лв..

Влакове от Свищов до Горна Оряховица: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Свищов и Горна Оряховица.

Влакове от Свищов до Горна Оряховица

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

Докато първият влак до Горна Оряховица тръгва в 06:40, последният е насрочен за 23:15. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 5 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Горна Оряховица за 1 ч. 42 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Свищов - Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от СВИЩОВ и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от Свищов с влак?

6 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Свищов. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 6 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Горна Оряховица в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Свищов до Горна Оряховица с влак, има 6 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 6 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.