Намерете влак от Свищов до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 2 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:37
Последно отпътуване: 21:40
Разстояние 62km

Евтини билети за влак от Свищов до Горна Оряховица на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Горна Оряховица. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Свищов до Горна Оряховица, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Свищов до Горна Оряховица?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Свищов - Горна Оряховица.

Каква е цената на билетите за влак от Свищов до Горна Оряховица?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Свищов до Горна Оряховица за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Горна Оряховица струват средно 4,03 лв..

,

Влакове от Свищов до Горна Оряховица


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Свищов и Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от СВИЩОВ и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Свищов до Горна Оряховица?

Ако трябва да пътувате до Горна Оряховица от Свищов, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Свищов до Горна Оряховица и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 26 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 1 hour and 51 minutes. Първият влак тръгва от Свищов в 05:03, докато последният тръгва в 20:03.