Влак Хамбург - Нюрнберг цени от 35,03лв.

Започва от
35,03лв.
откривам

Хамбург до Нюрнберг с влак

Пътуването от Хамбург до Нюрнберг от влак е 464 km и отнема 4 ч. 51 мин.. Има 44 връзки на ден, с първото заминаване на 01:33 и последното на 23:52. Възможно е да пътувате от Хамбург до Нюрнберг от влак само за 35,03лв. или за 377,66лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,03лв..

Най-добра цена 35,03лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 51 мин.
Връзка на ден 44
Най-ниската цена 35,03лв.
Най-висока цена 377,66лв.
Първо заминаване 01:33
Последно заминаване 23:52
Разстояние 464 km
Заминаване Хамбург
Пристигане Нюрнберг
Превозвачи Metronom, Nightjet,

Влак Билети от Хамбург до Нюрнберг

  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  54,59лв.
  22°
  Sep 29
  136,78лв.
  22°
  Sep 30
  Още
  17°
  Oct 01
  Още
  18°
  Oct 02
  54,59лв.
  19°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  Още
  15°
  Oct 05
  Още
  16°
  Oct 06
  Още
  17°
  Oct 07
  Още
  18°
  Oct 08
  66,34лв.
  19°
  Oct 09
  Още
  22°
  Oct 10
  Още
  18°
  Oct 11
  Още
  13°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
22°

Пътуването ви от Хамбург до Нюрнберг с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Хамбург до Нюрнберг? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Хамбург до Нюрнберг?

Средно билетът за влак от Хамбург до Нюрнберг ще ви струва 164,32лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 35,03лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хамбург до Нюрнберг

 
Sep 27
сряда
22°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
22°
54,59лв.
66,49лв.
84,14лв.
Sep 29
петък
22°
136,78лв.
107,59лв.
Още
Sep 30
събота
17°
Още
Още
Още
Oct 01
неделя
18°
Още
Още
Още
Oct 02
понеделник
19°
54,59лв.
55,87лв.
Още
Oct 03
вторник
16°
Още
Още
Още
Евтини билети за от Хамбург до Нюрнберг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хамбург до Нюрнберг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хамбург до Нюрнберг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хамбург до Нюрнберг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хамбург до Нюрнберг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35лв. до 190лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 82% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хамбург до Нюрнберг

Най-евтините билети за влак Хамбург - Нюрнберг могат да бъдат намерени само за 65лв., ако имате късмет, или средно за 96лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 129лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нюрнберг с влак

Когато пътувате до Нюрнберг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Хамбург до Нюрнберг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain, Nightjet и DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Хамбург до Нюрнберг.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда Metronom, Nightjet и DB - InterCity Express (ICE) от Хамбург до Нюрнберг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хамбург до Нюрнберг от влак.
съоръжения Metronom Nightjet DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity FlixBus FlixTrain
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място
Багаж

Хамбург до Нюрнберг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.9kg
Автобус
12.7kg
Полет
507.6kg
Кола
49.0kg
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Нюрнберг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хамбург и Нюрнберг са 1.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хамбург и Нюрнберг? Като вземете влака между Хамбург и Нюрнберг, ще спестите 505.7kg CO2 емисии спрямо полет, 10.8kg спрямо автобус и 47.0kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хамбург до Нюрнберг?
Билет влак от Хамбург до Нюрнберг е 209,32лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,03лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хамбург до Нюрнберг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хамбург до Нюрнберг е 35,03лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хамбург и Нюрнберг от влак?
Хамбург до Нюрнберг е 464 km.
Колко време трае влак между Хамбург и Нюрнберг?
Хамбург до Нюрнберг е средно 5 ч. 38 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 51 мин..
Какви компании работят от Хамбург до Нюрнберг?
Хамбург до Нюрнберг се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Metronom, Nightjet, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, FlixBus, FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Хамбург до Нюрнберг?
Хамбург до Нюрнберг има средно 44 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хамбург до Нюрнберг?
Най-ранният влак от Хамбург до Нюрнберг тръгва на 01:33. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хамбург до Нюрнберг?
Последният влак от Хамбург до Нюрнберг тръгва на 23:52. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хамбург до Нюрнберг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,03лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хамбург до Нюрнберг?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Хамбург, за да отидете до Нюрнберг. Можете да преминете от Hamburg Hbf, Hamburg-harburg, Hamburg-bergedorf, Altona and Hamburg Central Station (train) и можете да стигнете до Nürnberg Hbf and Nürnberg Hbf (flixtrain).
Колко директни връзки преминават от Хамбург до Нюрнберг?
Има средно 31 от Хамбург до Нюрнберг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хамбург до Нюрнберг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хамбург и Нюрнберг е 4 ч. 51 мин..
Има ли директен влак от Хамбург към Нюрнберг?
Да, има директен влак между Хамбург и Нюрнберг.
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Нюрнберг от влак?
Пътуването на влак от Хамбург до Нюрнберг създава 1.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Хамбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хамбург

Международни маршрути от Хамбург и близките райони

Други дестинации от Хамбург

Основни маршрути до Нюрнберг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути