Train Illustration

Намерете автобус от Нюрнберг до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Нюрнберг до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Нюрнберг до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Нюрнберг до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Нюрнберг да се Сливен с автобус

разстояние 1 393 km
Заминаване Нюрнберг
Пристигане Сливен
Превозвачи Eurolines SA, Eurolines, Karat - S

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
3
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нюрнберг - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Нюрнберг до Сливен с автобус?

Разстоянието между Нюрнберг и Сливен е приблизително 1 393 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Нюрнберг до Сливен?

Първото пътуване през нощта тръгва от Нюрнберг в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Нюрнберг и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Нюрнберг до Сливен?

Ако пътувате в чужбина от Германия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Нюрнберг Централна автогара and Bahnhofstraße, 11 и да пристигнете в Сливен Централна автогара and Bus and Coach Station Sliven. Не всички спирки в Германия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Нюрнберг от следните спирки: Нюрнберг Централна автогара and Bahnhofstraße, 11. Пристигайки в Сливен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Сливен Централна автогара and Bus and Coach Station Sliven. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сливен.

Колко пътувания от Нюрнберг до Сливен има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нюрнберг до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване