Влак Залцбург - Куфщайн цени от 19,37 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Залцбург до Куфщайн с влак

Пътуването от Залцбург до Куфщайн от влак е 70 km и отнема 1 ч 16 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:56 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от Залцбург до Куфщайн от влак само за 19,37 лв. или за 78,08 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,37 лв..

Най-ниската цена19,37 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 16 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена19,37 лв.
Най-висока цена78,08 лв.
Първо заминаване05:56 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние70 km
ЗаминаванеЗалцбург
ПристиганеКуфщайн
ПревозвачиSchienenersatzverkehr, ÖBB - Railjet XpressОще

Влак Билети от Salzburg до Kufstein

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуването ви от Залцбург до Куфщайн с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Залцбург до Куфщайн. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Залцбург до Куфщайн?

Най-евтините билети за влак от Залцбург до Куфщайн струват 19,37 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 58,82 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Залцбург до Куфщайн.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Залцбург до Куфщайн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Залцбург до Куфщайн. Средно обаче ще платите около 58,82 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Залцбург до Куфщайн с влак?

Пътуването от Залцбург до Куфщайн с влак обикновено отнема 1 ч 16 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 70 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 16 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Залцбург и Куфщайн е около 70 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 16 мин. Обаче най-бързите маршрути между Залцбург и Куфщайн продължават 1 ч 11 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Залцбург до Куфщайн?

Първото пътуване за деня тръгва от Залцбург в 05:56 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:50 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Залцбург и Куфщайн. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Залцбург в 05:56 ч., а последният - в 22:50 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Залцбург до Куфщайн могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Залцбург до Куфщайн?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Залцбург от следните спирки: Salzburg South,Salzburg Airport,Salzburg Gnigl Bahnhof,Salzburg Hbf. Пристигайки в Куфщайн, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kufstein, Bahnhof. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Куфщайн.

Колко пътувания от Залцбург до Куфщайн се извършват всеки ден?

Маршрутът от Залцбург до Куфщайн се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Залцбург са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Залцбург до Куфщайн, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 6 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Залцбург до Куфщайн. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Salzburg до Kufstein

Евтини билети за влак от Залцбург до Куфщайн
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Залцбург до Куфщайн.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Залцбург до Куфщайн, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Залцбург до Куфщайн.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Salzburg до Kufstein

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Залцбург до Куфщайн

Най-евтините билети за влак Залцбург - Куфщайн могат да бъдат намерени само за 19,37 лв., ако имате късмет, или средно за 37,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 57,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Куфщайн с влак

Когато пътувате до Куфщайн с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Залцбург до Куфщайн

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Залцбург до Куфщайн.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда Schienenersatzverkehr, FlixTrain and Bayerische Regiobahn от Залцбург до Куфщайн
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Залцбург до Куфщайн от train.
съоръжения Schienenersatzverkehr FlixTrain Bayerische Regiobahn
quiet_zone Тиха зона check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check check check
sleeper_couchette спално място check check check
luggage Багаж cross check cross

Залцбург до Куфщайн Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.9kg
Автобус
5.25kg
Полет
14kg
Кола
11.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Залцбург до Куфщайн с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Залцбург и Куфщайн са 4.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Залцбург и Куфщайн? Като вземете влака между Залцбург и Куфщайн, ще спестите 9.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.3kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Залцбург до Куфщайн?
Билет влак от Залцбург до Куфщайн е 58,82 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,37 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Залцбург до Куфщайн?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Залцбург до Куфщайн е 19,37 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Залцбург и Куфщайн от влак?
Залцбург до Куфщайн е 70 km.
Колко време трае влак между Залцбург и Куфщайн?
Залцбург до Куфщайн е средно 1 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 11 мин.
Какви компании работят от Залцбург до Куфщайн?
Залцбург до Куфщайн се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Schienenersatzverkehr, ÖBB - Railjet Xpress, FlixTrain and Bayerische Regiobahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Залцбург до Куфщайн?
Залцбург до Куфщайн има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Залцбург до Куфщайн?
Най-ранният влак от Залцбург до Куфщайн тръгва на 05:56 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Залцбург до Куфщайн?
Последният влак от Залцбург до Куфщайн тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Залцбург до Куфщайн?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,37 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Залцбург до Куфщайн?
Има средно 6 от Залцбург до Куфщайн.
Кое е най-бързото време за пътуване между Залцбург до Куфщайн от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Залцбург и Куфщайн е 1 ч 11 мин.
Има ли директен влак от Залцбург към Куфщайн?
Да, има директен влак между Залцбург и Куфщайн.
Какви са емисиите на CO2 за Залцбург до Куфщайн от влак?
Пътуването на влак от Залцбург до Куфщайн създава 4.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Залцбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Залцбург

Международни маршрути от Залцбург и близките райони

Други дестинации от Залцбург

Основни маршрути до Куфщайн

Свързани маршрути

Други популярни маршрути