Влак Горна Оряховица - Павликени цени от 1,35 лв.

Започва от
1,35 лв.
откривам

Горна Оряховица до Павликени с влак

Пътуването от Горна Оряховица до Павликени от влак е 33,38 km и отнема 0 ч 27 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 23:28 ч.. Възможно е да пътувате от Горна Оряховица до Павликени от влак само за 1,35 лв. или за 2,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,35 лв..

Най-ниската цена1,35 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 27 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена1,35 лв.
Най-висока цена2,70 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване23:28 ч.
Разстояние33,38 km
ЗаминаванеГорна Оряховица
ПристиганеПавликени
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Горна Оряховица до Павликени с Virail

Планирате да пътувате от Горна Оряховица до Павликени? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Горна Оряховица до Павликени?

Цените на билетите за влак от Горна Оряховица до Павликени варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Павликени ще струват 1,35 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,80 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Горна Оряховица до Павликени. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 1,80 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Горна Оряховица до Павликени.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Горна Оряховица до Павликени с влак?

Пътуването от Горна Оряховица до Павликени с влак обикновено отнема 0 ч 27 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 33,38 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 27 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Горна Оряховица и Павликени продължава около 33,38 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 27 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 23 мин. Ако се опитвате да стигнете от Горна Оряховица до Павликени възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Горна Оряховица до Павликени?

Ще можете да напуснете Горна Оряховица, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Павликени. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Горна Оряховица, или в Павликени, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Горна Оряховица до Павликени?

Ще можете да пътувате от Горна Оряховица до Павликени, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Горна Оряховица до Павликени, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от Горна Оряховица до Павликени всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Горна Оряховица до Павликени. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Павликени
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Павликени.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Горна Оряховица до Павликени, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Горна Оряховица до Павликени.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Горна Оряховица до Павликени

Най-евтините билети за влак Горна Оряховица - Павликени могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Павликени с влак

Когато пътувате до Павликени с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Горна Оряховица до Павликени
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Горна Оряховица до Павликени от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Горна Оряховица до Павликени Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.34kg
Автобус
2.5kg
Полет
6.68kg
Кола
5.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Павликени с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Горна Оряховица и Павликени са 2.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Горна Оряховица и Павликени? Като вземете влака между Горна Оряховица и Павликени, ще спестите 4.34kg CO2 емисии спрямо полет, 0.16kg спрямо автобус и 3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Горна Оряховица до Павликени?
Билет влак от Горна Оряховица до Павликени е 1,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Павликени?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Горна Оряховица до Павликени е 1,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Горна Оряховица и Павликени от влак?
Горна Оряховица до Павликени е 33,38 km.
Колко време трае влак между Горна Оряховица и Павликени?
Горна Оряховица до Павликени е средно 0 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Горна Оряховица до Павликени?
Горна Оряховица до Павликени има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Горна Оряховица до Павликени?
Най-ранният влак от Горна Оряховица до Павликени тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Горна Оряховица до Павликени?
Последният влак от Горна Оряховица до Павликени тръгва на 23:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Горна Оряховица до Павликени?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Горна Оряховица до Павликени?
Има средно 12 от Горна Оряховица до Павликени.
Кое е най-бързото време за пътуване между Горна Оряховица до Павликени от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Горна Оряховица и Павликени е 0 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Горна Оряховица към Павликени?
Да, има директен влак между Горна Оряховица и Павликени.
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Павликени от влак?
Пътуването на влак от Горна Оряховица до Павликени създава 2.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Горна Оряховица

Уикенд бягства от Горна Оряховица

Международни маршрути от Горна Оряховица и близките райони

Други дестинации от Горна Оряховица

Основни маршрути до Павликени

Свързани маршрути

Други популярни маршрути