Намерете влак от Стара Загора до Свищов

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 56 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 01:33
Последно отпътуване: 18:22
Разстояние 134km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Свищов на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Свищов. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Свищов?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Свищов.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свищов?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Свищов за 5,65 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Свищов струват средно 15,43 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Свищов


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Стара Загора и Свищов, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Свищов и къде ще пристигнете?

Влаковете до Свищов могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на СВИЩОВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Свищов от Стара Загора с влак?

Ако трябва да пътувате до Свищов от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Стара Загора до Свищов и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 54 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Свищов за 7 hours and 13 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 01:02, докато последният тръгва в 18:02.