Намерете полет от Валенсия до София

Започва от
173,16 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Валенсия до София

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Валенсия до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за самолетни билети от Валенсия до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Валенсия до София. Средно обаче ще платите около 450,48 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 36,47 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.Обобщение на пътуването с Полет

Пътуването от Валенсия до София от Plane е 2012 км и отнема 16 ч. 43 мин.. Има 85 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 и последното на 23:50. Възможно е да пътувате от Валенсия до София от Plane само за 36,47 лв. или за 12 813,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 63,93 лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 17 мин.
Връзка на ден 85
Най-ниската цена 63,93 лв.
Най-висока цена 1 714,08 лв.
Първо заминаване 05:50
Последно заминаване 23:50
Разстояние 2 012 km
Заминаване Валенсия
Пристигане София
Превозвачи Iberia, ,

Полет Билети от Валенсия до София

  Feb 03
  Още
  14°
  Feb 04
  Още
  16°
  Feb 05
  Още
  14°
  Feb 06
  Още
  13°
  Feb 07
  Още
  12°
  Feb 08
  Още
  11°
  Feb 09
  Още
  13°
  Feb 10
  38.75
  13°
  Feb 11
  Още
  13°
  Feb 12
  32.67
  13°
  Feb 13
  Още
  14°
  Feb 14
  Още
  14°
  Feb 15
  Още
  15°
  Feb 16
  35.58
  17°
  Feb 17
  Още
  16°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
14°

Най-доброто време за резервация на Валенсия - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Валенсия до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Полет
573.42kg
Влак
28.168kg
Автобус
136.816kg
Кола
98.588kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко дълго е пътуването от Валенсия до София със самолет?

За да стигнете по-бързо от Валенсия до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Валенсия и София ще завършат пътуването през 3 ч.. Средно ще ви отнеме около 16 ч. 43 мин., за да пътувате 2 012 km между Валенсия и София.

Кога тръгват заминаващите от Валенсия до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Валенсия в 06:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:50. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Валенсия и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Валенсия до София?

Международно пътуване от Испания до България може да започне в различни отправни точки. В Испания ще можете да започнете пътуването си на следните летища: Valencia and Valencia Airport. В зависимост от летището, от което заминавате, можете да пристигнете в България на летища като Sofia and Sofia Airport. Някои авиокомпании ще пътуват само до или от избрани летища, така че може да се наложи да направите връзка по време на пътуването, за да стигнете до желаната дестинация. Проверете Virail, за да видите както директни маршрути, така и свързващи пътувания, за да завършите това международно пътуване.

Можете да заминете от Валенсия на летища като Valencia and Valencia Airport. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните летища: Sofia and Sofia Airport. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Валенсия и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Валенсия до София има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Валенсия до София, можете да пътувате с компании като Iberia, , Air France, Aeroflot, Lufthansa, Klm, Easyjet, Wizz Air, Turkish Airlines, British Airways, Swiss, Tarom, Tap Air Portugal, Air Europa, Qatar Airways, Ryanair, Alitalia, Transavia, Czech Airlines, Ukraine Intl Air, El Al, Aegean Airlines, Lauda, Eurowings, Bulgaria Air, Tripmonster, Expedia, Smartfares, Kiwi Com, Mytrip Com, Easyjet Worldwide, Edreams, Justfly, Priceline, Gotogate, Snaptravelair, Combigo, Studentuniverse, Flyus and Emirates. Ще откриете максимален брой от 154 заминаващи на ден. Средно има 83 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Валенсия и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 82 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване