Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете полет от Лондон до София

Тръгване от
8,39 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

От 703,90 лв.
С Полет

Утре

От 203,72 лв.
С Полет

2 Дни

От 89,97 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Бързо и лесно пътуване от Лондон до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Лондон до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Лондон до София със самолет?

Цените за самолетни билети от Лондон до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Лондон до София ще струват 8,39 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 318,40 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Лондон да се София с полет

Най-добра цена 31,63 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 22:10
Последно отпътуване 21:50
разстояние 2 012 km
Заминаване Лондон
Пристигане София
Превозвачи EasyJet, Ryanair, Wizz Air, British Airways, Bulgaria Air, KLM, , Alitalia, SWISS, Air Berlin, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, Iberia, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, EL AL Israel Airlines, Air Serbia, Qatar Airways, TAROM, TAP AIR PORTUGAL, LOT Polish Airlines, Egypt Air, Ukraine Intl Air, EL AL, Air Europa, Etihad Airways, AirBaltic, Czech Airlines, Ethiopian Air, APG Airlines, United, Royal Jordanian, Air Malta, SAS, United Airlines, LOT, Ukraine International, Eurowings, Lauda, การบินไทย, LOTポーランド航空, Ukraine International Airlines, Norwegian, Finnair, Emirates, Air Canada, Wizz Air UK, AnadoluJet, TUI Airways, Ryanair UK, Ita airways

Цена на билет Лондон - София всеки ден

 
Днес
Още
835,43 лв.
Утре
226,84 лв.
703,90 лв.
След 2 дни
Още
203,72 лв.
След 3 дни
Още
89,97 лв.
След 4 дни
Още
109,43 лв.
След 5 дни
Още
59,91 лв.
След 6 дни
232,07 лв.
98,89 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
6
Превозвачи
39
Минимална цена
8,39 лв.
Максимална цена
19 346,15 лв.

Лондон - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

243,79 лв.

Дата
понеделник 27 юни 2022
Union Ivkoni-logo
Green Line Coach Station - Serdika
20:00 - 19:00
Union Ivkoni
45 ч.
CO2: 70.84kg
С Полет

185,20 лв.

Дата
неделя 10 юли 2022
Wizz Air-logo
Luton - Sofia
21:35 - 02:35
Wizz Air
3 ч.
CO2: 372.31kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Лондон до София със самолет?

Пътуването между Лондон и София със самолет обикновено отнема 3 ч. 4 мин., за да се покрие разстояние от 2 013 km. Най-краткото пътуване от Лондон до София ще ви отнеме 2 ч. 55 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Лондон до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Лондон в 06:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:50. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Лондон и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Лондон до София?

Когато пътувате от Великобритания със самолет, ще можете да тръгнете от летища като Gatwick, Luton, Heathrow and Stansted. Тези маршрути ще се свързват с летища, включително Sofia в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои летища в Великобритания и България имат пряка връзка помежду си и които изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаното от вас летище в Великобритания до точката на пристигане в България.

В Лондон летищата за излитане включват Gatwick, Luton, Heathrow and Stansted. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на летища като Sofia. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Лондон до София има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Лондон до София, като използвате компании като EasyJet, Ryanair, Wizz Air, British Airways, Bulgaria Air, KLM, , Alitalia, SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, Iberia, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Serbia, Qatar Airways, TAROM, TAP AIR PORTUGAL, Egypt Air, Ukraine Intl Air, EL AL, Air Europa, Etihad Airways, Ethiopian Air, Air Malta, SAS, United Airlines, LOT, Eurowings, Lauda, Emirates, Air Canada, Wizz Air UK, AnadoluJet, TUI Airways, Ryanair UK and Ita airways. В комбинация тези доставчици предлагат средно 8 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 145 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Лондон до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 8 директни връзки от Лондон до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване