Полет Лондон - София цени от 38лв.

Започва от
38лв.
откривам

Лондон до София с полет

Пътуването от Лондон до София от полет е 2 012,5 km и отнема 3 ч. 5 мин.. Има 60 връзки на ден, с първото заминаване на 05:55 и последното на 00:30. Възможно е да пътувате от Лондон до София от полет само за 38лв. или за 2 136,46лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38лв..

Най-добра цена 38лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
Връзка на ден 60
Най-ниската цена 38лв.
Най-висока цена 2 136,46лв.
Първо заминаване 05:55
Последно заминаване 00:30
Разстояние 2 012,5 km
Заминаване Лондон
Пристигане София
Превозвачи CitizenPlane, Emirates Airlines,

Полет Билети от Лондон до София

  Sep 26
  56,12лв.
  20°
  Sep 27
  52,03лв.
  18°
  Sep 28
  47,98лв.
  17°
  Sep 29
  43,95лв.
  18°
  Sep 30
  61,99лв.
  16°
  Oct 01
  51,03лв.
  17°
  Oct 02
  45,97лв.
  16°
  Oct 03
  28,02лв.
  16°
  Oct 04
  28,02лв.
  16°
  Oct 05
  28,02лв.
  19°
  Oct 06
  28,02лв.
  19°
  Oct 07
  41,13лв.
  19°
  Oct 08
  70,72лв.
  17°
  Oct 09
  50,86лв.
  17°
  Oct 10
  31лв.
  16°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от Лондон до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Лондон до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Лондон до София със самолет?

Цените за самолетни билети от Лондон до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Лондон до София ще струват 25,40лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 445,09лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Лондон до София

 
Sep 26
вторник
20°
Още
56,12лв.
Sep 27
сряда
18°
273,50лв.
52,03лв.
Sep 28
четвъртък
17°
Още
47,98лв.
Sep 29
петък
18°
Още
43,95лв.
Sep 30
събота
16°
273,50лв.
61,99лв.
Oct 01
неделя
17°
Още
51,03лв.
Oct 02
понеделник
16°
274,13лв.
45,97лв.
Евтини билети за от Лондон до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лондон до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лондон до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лондон до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лондон до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 84лв. до 471лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 82% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Лондон до София

Най-евтините самолетни билети Лондон - София могат да бъдат намерени само за 89лв., ако имате късмет, или средно за 248лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 695лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

ITA Airways е нова италианска авиокомпания, създадена през 2021 г., за да замени фалиралата Alitalia. Авиокомпанията е собственост на италианското правителство и има за цел да предоставя висококачествени услуги на пътниците, като същевременно насърчава устойчивия и отговорен туризъм. ITA Airways планира да управлява флотилия от модерни самолети и да предлага набор от вътрешни и международни маршрути. Авиокомпанията също така се е ангажирала да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в икономични самолети и възприемане на устойчиви практики. Очаква се ITA Airways да играе ключова роля за възстановяването на италианската авиационна индустрия и да допринесе за икономическия растеж на страната.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Aegean Airlines е най-голямата авиокомпания в Гърция, изпълняваща вътрешни и международни полети до над 150 дестинации. Основана през 1987 г., авиокомпанията се разрасна до основен играч на европейския авиационен пазар, с флот от над 60 самолета и репутация за висококачествено обслужване. Aegean Airlines е член на Star Alliance, глобална мрежа от авиокомпании, която включва някои от най-големите превозвачи в света. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително наградата Skytrax за най-добра регионална авиокомпания в Европа за девет последователни години.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

Air France е водещият авиопревозвач на Франция, със седалище в Трембле ан Франс. Това е дъщерно дружество на Air France-KLM Group и член-учредител на глобалния авиокомпаниен алианс SkyTeam. Авиокомпанията управлява флотилия от над 200 самолета, обслужващи повече от 200 дестинации по целия свят. Air France предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична, бизнес и La Première (първа класа). Авиокомпанията е известна със своите висококачествени услуги, удобни седалки и възможности за забавление по време на полет. Air France се ангажира с устойчивостта и е приложила различни инициативи за намаляване на въздействието си върху околната среда, като инвестиране в по-икономични самолети и намаляване на пластмасите за еднократна употреба.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

България Ер е националният авиопревозвач на България със седалище в София. Извършва редовни полети до над 20 дестинации в Европа, Близкия изток и Африка. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и разполага с флот от 10 самолета, включително Airbus A319 и Embraer E190. България Ер предлага места както в икономична, така и в бизнес класа, както и програма за редовни пътуващи, наречена Fly More. Авиокомпанията има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании, включително Air France, KLM и Alitalia. България Ер е член на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и Асоциацията на европейските авиокомпании (AEA).

Услуги на борда CitizenPlane, Air France и Wizz Air от Лондон до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лондон до София от полет.
съоръжения CitizenPlane Air France Wizz Air Lufthansa Air Serbia Easyjet Austrian Airlines Vueling British Airways SunExpress ITA Airways TAROM Sky Express Eurowings Jet2 Aegean Airlines KLM SWISS Aer Lingus LOT Bulgaria Air Ryanair TAP Portugal Turkish Airlines Norwegian
WiFi
Багаж
Храни и напитки

Лондон до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
2.7kg
Автобус
18.1kg
Полет
722.7kg
Кола
69.7kg

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Лондон до София?
Билет полет от Лондон до София е 450,79лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лондон до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лондон до София е 38лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лондон и София от полет?
Лондон до София е 2 012,5 km.
Колко време трае полет между Лондон и София?
Лондон до София е средно 8 ч. 1 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 5 мин..
Какви компании работят от Лондон до София?
Лондон до София се покрива от оператор(и) 40. Можете да намерите на Virail CitizenPlane, Emirates Airlines, Air France, Wizz Air, Lufthansa, Air Bagan, Air Serbia, Swiss International Air Lines, SAS Braathens, Easyjet, Austrian Airlines, Vueling, British Airways, SunExpress, ITA Airways, TAROM, Sky Express, Eurowings, Jet2, Aegean Airlines, KLM, SWISS, Wizz Air Malta, Aer Lingus, Air Fiji, LOT, Bulgaria Air, easyJet UK, Aero Services Executive, Big Sky Airlines, Ryanair, TAP Portugal, Ryanair UK, El Al Israel Airlines, Turkish Airlines, Norwegian Air Shuttle, Iberia Airlines, Royal Khmer Airlines, Norwegian, Wizz Air UK предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Лондон до София?
Лондон до София има средно 60 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Лондон до София?
Най-ранният полет от Лондон до София тръгва на 05:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Лондон до София?
Последният полет от Лондон до София тръгва на 00:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лондон до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 38лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Лондон до София?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Лондон, за да отидете до София. Можете да преминете от Gatwick, Luton, Stansted, Heathrow and London и можете да стигнете до Sofia.
Колко директни връзки преминават от Лондон до София?
Има средно 7 от Лондон до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лондон до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Лондон и София е 3 ч. 5 мин..
Има ли директен полет от Лондон към София?
Да, има директен полет между Лондон и София.
Какви са емисиите на CO2 за Лондон до София от полет?
Пътуването на полет от Лондон до София създава 722.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Лондон

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лондон

Международни маршрути от Лондон и близките райони

Други дестинации от Лондон

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути