Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете полет от Лондон до София

Тръгване от
6,94 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Бързо и лесно пътуване от Лондон до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Лондон до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Лондон до София със самолет?

Цените за самолетни билети от Лондон до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Лондон до София ще струват 6,94 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 343,01 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Лондон да се София с полет

Най-добра цена 6,94 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
връзки на ден 9
Първо заминаване 16:40
Последно отпътуване 21:50
разстояние 2 012 km

Цена на билет Лондон - София всеки ден

 
Днес
Още
203,02 лв.
Утре
172,13 лв.
75,91 лв.
След 2 дни
Още
62,08 лв.
След 3 дни
171,87 лв.
30,80 лв.
След 4 дни
Още
20,59 лв.
След 5 дни
Още
20,69 лв.
След 6 дни
Още
18,89 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
16
Превозвачи
42
Минимална цена
6,94 лв.
Максимална цена
14 077,18 лв.

Лондон - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

174,11 лв.

Дата
понеделник 31 януари 2022
Union Ivkoni-logo
Green Line Coach Station - Serdika
22:00 - 23:00
Union Ivkoni
47 ч.
CO2: 64.4kg
С Полет

34,68 лв.

Дата
неделя 6 февруари 2022
Ryanair-logo
Stansted - Sofia
08:05 - 18:50
Ryanair
8 ч. 45 мин.
1 прекачвания
CO2: 404.51kg
Най-
Wizz Air-logo
Wizz Air
директен
Времетраене: 3 ч. 10 мин.
Luton - Sofia
08:35 - 13:45
6,94 лв.
Ryanair-logo
Ryanair
директен
Времетраене: 3 ч.
Stansted - Sofia
06:35 - 11:35
20,75 лв.
Ryanair-logo
Ryanair
директен
Времетраене: 3 ч.
Stansted - Sofia
17:00 - 22:00
20,75 лв.
Wizz Air-logo
Wizz Air
директен
Времетраене: 3 ч.
Luton - Sofia
21:55 - 02:55
27,73 лв.
EasyJet-logo
EasyJet
директен
Времетраене: 3 ч. 5 мин.
Gatwick - Sofia
06:25 - 11:30
234,70 лв.
Bulgaria Air-logo
Bulgaria Air
директен
Времетраене: 3 ч. 5 мин.
Heathrow - Sofia
16:50 - 21:55
240,90 лв.

Колко дълго е пътуването от Лондон до София със самолет?

Пътуването между Лондон и София със самолет обикновено отнема 7 ч. 49 мин., за да се покрие разстояние от 2 013 km. Най-краткото пътуване от Лондон до София ще ви отнеме 2 ч. 55 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Лондон до София?

Първото пътуване за деня тръгва от Лондон в 06:45. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:50. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Лондон и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Лондон до София?

Когато пътувате от Великобритания със самолет, ще можете да тръгнете от летища като Gatwick, Luton, Heathrow and Stansted. Тези маршрути ще се свързват с летища, включително Sofia в България. Пътуването в чужбина може да е сложно и, в зависимост от градовете, между които пътувате, може да се наложи смяна по време на маршрута. Virail ще ви покаже кои летища в Великобритания и България имат пряка връзка помежду си и които изискват непряко пътуване. Може да се наложи да смените превозното средство по пътя, за да стигнете от предпочитаното от вас летище в Великобритания до точката на пристигане в България.

В Лондон летищата за излитане включват Gatwick, Luton, Heathrow and Stansted. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на летища като Sofia. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пътувания от Лондон до София има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Лондон до София, като използвате компании като EasyJet, Ryanair, Wizz Air, British Airways, Bulgaria Air, KLM, , Alitalia, SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, Iberia, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Serbia, Qatar Airways, TAROM, TAP AIR PORTUGAL, Egypt Air, Ukraine Intl Air, EL AL, Air Europa, Etihad Airways, AirBaltic, Ethiopian Air, Royal Jordanian, Air Malta, SAS, United Airlines, LOT, Eurowings, Lauda, Ukraine International Airlines, Norwegian, Finnair, Emirates, Air Canada, Wizz Air UK, AnadoluJet and TUI Airways. В комбинация тези доставчици предлагат средно 13 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 119 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Лондон до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от Лондон до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 7 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33