Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Виена до Велико Търново

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

откривам

Стигнете от Виена до Велико Търново с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Виена до Велико Търново? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Виена да се Велико Търново с автобус

разстояние 917 km
Заминаване Виена
Пристигане Велико Търново
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Виена - Велико Търново

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Виена до Велико Търново с автобус?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 917 km от Виена до Велико Търново. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Виена до Велико Търново да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Виена до Велико Търново?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Виена до Велико Търново, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Виена to Велико Търново

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Виена до Велико Търново?

Ако пътувате в чужбина от Австрия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Vienna Erdberg (VIB) и да пристигнете в Veliko Tarnovo. Не всички спирки в Австрия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Ще можете да напуснете Виена, като използвате спирки като Vienna Erdberg (VIB). Те ви свързват със спирки, включително Veliko Tarnovo в Велико Търново. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Виена, или в Велико Търново, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Виена до Велико Търново?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Виена до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване