Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете полет от Ливърпул до София

Тръгване от
18,35 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

От 383,44 лв.
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуването ви от Ливърпул до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ливърпул до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Ливърпул до София?

Цените за самолетни билети от Ливърпул до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са резервирани предварително, най-евтините самолетни билети от Ливърпул до София ще струват 18,35 лв.. Средната цена на самолетен билет е приблизително 695,92 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Ливърпул да се София с полет

Най-добра цена 96,70 лв.
Продължителност на пътуването 17 ч. 25 мин.
връзки на ден 73
Първо заминаване 07:30
Последно отпътуване 22:15
разстояние 2 269 km
Заминаване Ливърпул
Пристигане София
Превозвачи , Ryanair, Alitalia, Lufthansa, Aegean Airlines, SWISS, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Wizz Air, EasyJet, Qatar Airways, British Airways, Air Serbia, Aeroflot, Iberia, Lauda, Eurowings

Цена на билет Ливърпул - София всеки ден

 
Днес
383,44 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
120,58 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
185,55 лв.
След 6 дни
152,99 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
63
Превозвачи
6
Минимална цена
18,35 лв.
Максимална цена
6 465,80 лв.

Ливърпул - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Полет

129,67 лв.

Дата
вторник 5 юли 2022
Ryanair-logo
Liverpool J. Lennon - Sofia
13:30 - 10:15
Ryanair
18 ч. 45 мин.
3 прекачвания
CO2: 419.85kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Ливърпул до София със самолет?

Пътуването между Ливърпул и София със самолет обикновено отнема 20 ч. 7 мин., за да се покрие разстояние от 2 270 km. Най-краткото пътуване от Ливърпул до София ще ви отнеме 3 ч. 15 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Ливърпул до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Ливърпул ще бъде в 16:45, а последното - в 22:15. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ливърпул до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Ливърпул до София?

Можете да пътувате от Великобритания до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Великобритания можете да използвате летища като Liverpool J. Lennon. Те ще ви отведат до летища като Sofia в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между летището ви в Великобритания и това в България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, като използвате свързващо пътуване, като се преместите на едно или повече летища по пътя.

Ще можете да тръгнете от Ливърпул, като използвате летища като Liverpool J. Lennon. Те ви свързват с летища, включително Sofia в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Ливърпул, или в София, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Ливърпул до София?

Точният брой на пътуванията от Ливърпул до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 68 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително , Ryanair, Lufthansa, Wizz Air, EasyJet and British Airways. В особено натоварени дни може да има до 114 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Ливърпул до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Ливърпул до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 67 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване