Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете полет от Лийдс до София

Тръгване от
43,38 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

откривам
С Полет

Утре

откривам
С Полет

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуване от Лийдс до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Лийдс до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Лийдс до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за самолетни билети от Лийдс до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Лийдс до София. Средно обаче ще платите около 654,07 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 43,38 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.Лийдс да се София с полет

Най-добра цена 184,26 лв.
Продължителност на пътуването 20 ч. 51 мин.
връзки на ден 71
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 19:40
разстояние 2 199 km
Заминаване Лийдс
Пристигане София
Превозвачи , British Airways, Ryanair, Qatar Airways, KLM, Aeroflot, Air France, Flybe, EasyJet

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
67
Превозвачи
6
Минимална цена
43,38 лв.
Максимална цена
3 234,38 лв.

Лийдс - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Полет

286,69 лв.

Дата
четвъртък 9 юни 2022
Aer Lingus-logo
Leeds/Bradford - Sofia
19:40 - 19:00
Aer Lingus
45 ч. 20 мин.
3 прекачвания
CO2: 406.76kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Лийдс до София със самолет?

Пътуването от Лийдс до София обхваща разстояние от 2 199 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 24 ч. 26 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 35 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Лийдс до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Лийдс до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Лийдс до София, който обикновено тръгва в 06:20. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:40. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Лийдс до София?

Ако пътувате в чужбина от Великобритания до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Leeds/Bradford и да пристигнете в Sofia. Не всички летища в Великобритания се свързват с всички летища в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Ще можете да тръгнете от Лийдс, като използвате летища като Leeds/Bradford. Те ви свързват с летища, включително Sofia в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Лийдс, или в София, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Лийдс до София?

Маршрутът от Лийдс до София се обслужва от компании, включително British Airways, Ryanair, KLM, Aeroflot, Air France and EasyJet. От този списък на транспортните компании има до 101 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Лийдс са средно 69 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Лийдс до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 69 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване