Намерете полет от Аликанте до София

Започва от
165,94 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Стигнете от Аликанте до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Аликанте до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Аликанте до София със самолет?

Самолетен билет от Аликанте до София ще ви струва средно 665,20 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 24,44 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините самолетни билети могат да бъдат намерени, като се резервират доста предварително. Имайте предвид обаче, че много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Обобщение на пътуването с Полет

Пътуването от Аликанте до София от Plane е 2062 км и отнема 18 ч. 13 мин.. Има 77 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 и последното на 23:40. Възможно е да пътувате от Аликанте до София от Plane само за 24,44 лв. или за 10 169,80 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 76,53 лв.
Продължителност на пътуването 15 ч. 35 мин.
Връзка на ден 77
Най-ниската цена 76,53 лв.
Най-висока цена 3 542,94 лв.
Първо заминаване 00:40
Последно заминаване 23:40
Разстояние 2 062 km
Заминаване Аликанте
Пристигане София
Превозвачи , Iberia,

Полет Билети от Аликанте до София

  Feb 03
  Още
  15°
  Feb 04
  Още
  15°
  Feb 05
  Още
  14°
  Feb 06
  Още
  14°
  Feb 07
  Още
  14°
  Feb 08
  Още
  14°
  Feb 09
  Още
  14°
  Feb 10
  Още
  13°
  Feb 11
  Още
  14°
  Feb 12
  Още
  15°
  Feb 13
  Още
  14°
  Feb 14
  Още
  15°
  Feb 15
  Още
  15°
  Feb 16
  Още
  15°
  Feb 17
  Още
  16°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
15°

Най-доброто време за резервация на Аликанте - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Аликанте до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Полет
587.67kg
Влак
28.868kg
Автобус
140.216kg
Кола
101.038kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко дълго е пътуването от Аликанте до София със самолет?

За да стигнете по-бързо от Аликанте до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Аликанте и София ще завършат пътуването през 3 ч.. Средно ще ви отнеме около 18 ч. 13 мин., за да пътувате 2 062 km между Аликанте и София.

Кога тръгват заминаващите от Аликанте до София?

Първият заминаващ за деня от Аликанте до София тръгва в 07:00, докато последния отпътуващ за деня е в 23:40. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Аликанте и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Аликанте до София?

Можете да пътувате от Испания до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Испания можете да използвате летища като Alicante-elche. Те ще ви отведат до летища като Sofia and Sofia Airport в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между летището ви в Испания и това в България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, като използвате свързващо пътуване, като се преместите на едно или повече летища по пътя.

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Аликанте от следните летища: Alicante-elche. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Sofia and Sofia Airport. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Аликанте до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Аликанте до София, като използвате компании като , Iberia, Aeroflot, Klm, Wizz Air, Ryanair, Air Europa, British Airways, Lufthansa, Tap Air Portugal, Ukraine Intl Air, Qatar Airways, Austrian Airlines, Flybe, Tarom, Swiss, Easyjet, Air France, Transavia, Alitalia, Sas, Eurowings, Lauda, Finnair, Bus, Scandinavian Airlines, Mytrip Com, Kiwi Com, Easyjet Worldwide, Expedia, Edreams, Tripmonster, Priceline, Flyus, Travelocity, Smartfares, Travelgenio, Gotogate, Emirates and Jet2. В комбинация тези доставчици предлагат средно 74 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 155 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Аликанте до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Аликанте до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 73 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване