Влак Reggio Calabria - Рим цени от 29,16 лв.

Започва от
29,16 лв.

Reggio Calabria до Рим с влак

Пътуването от Reggio Calabria до Рим от влак е 500,78 km и отнема 7 ч 14 мин. Има 30 връзки на ден, с първото заминаване на 05:20 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от Reggio Calabria до Рим от влак само за 29,16 лв. или за 214,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,16 лв..

Най-ниската цена29,16 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 14 мин
Връзка на ден30
Най-ниската цена29,16 лв.
Най-висока цена214,39 лв.
Първо заминаване05:20 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние500,78 km
ЗаминаванеReggio Calabria
ПристиганеРим
ПревозвачиFrecciarossa, Regionale VeloceОще

Влак Билети от Reggio Calabria до Rome

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Reggio Calabria до Рим

Планирате да пътувате от Reggio Calabria до Рим? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Reggio Calabria до Рим?

Цените ще варират, когато пътувате от Reggio Calabria до Рим. Средно обаче ще платите около 93,69 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 29,16 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Reggio Calabria до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 93,69 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Reggio Calabria до Рим.

Колко дълго е пътуването от Reggio Calabria до Рим с влак?

При разстояние от 500,78 km между Reggio Calabria и Рим, обикновено отнема 7 ч 14 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 14 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Reggio Calabria до Рим обхваща разстояние от 500,78 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 14 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 9 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Reggio Calabria до Рим по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Reggio Calabria до Рим?

По принцип първото отпътуване за деня от Reggio Calabria ще бъде в 05:20 ч., а последното - в 23:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Reggio Calabria до Рим могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Reggio Calabria до Рим тръгва в 05:20 ч., докато последният отпътува в 23:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Reggio Calabria и Рим. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Reggio Calabria до Рим?

Ще можете да напуснете Reggio Calabria, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Рим. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Reggio Calabria, или в Рим, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Reggio Calabria до Рим?

Маршрутът от Reggio Calabria до Рим се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Reggio Calabria са средно 30 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Reggio Calabria до Рим, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 17 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 13 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Reggio Calabria до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Reggio Calabria до Rome

Евтини билети за влак от Reggio Calabria до Рим
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Reggio Calabria до Рим.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Reggio Calabria до Рим, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Reggio Calabria до Рим.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Reggio Calabria до Rome

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 32,03 лв. до 114,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 72% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Reggio Calabria до Рим

Най-евтините билети за влак Reggio Calabria - Рим могат да бъдат намерени само за 66,59 лв., ако имате късмет, или средно за 74,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 82,56 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Рим с влак

Когато пътувате до Рим с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Frecciargento е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия. Името „Frecciargento“ означава „сребърна стрела“ на италиански, а влаковете са известни със своя елегантен, модерен дизайн и високи скорости. Влаковете Frecciargento се движат по високоскоростни линии и конвенционални линии, свързващи големи градове в Италия, включително Рим, Верона, Милано, Венеция, Флоренция и Неапол. Frecciargento е една от няколкото високоскоростни влакови услуги, предлагани от Trenitalia, включително Frecciarossa и Frecciabianca.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Itabus е автобусна компания, която оперира в Италия и предлага автобусни услуги на дълги разстояния между големите градове и летища. Той предоставя услуги до Милано, Рим, Болоня, Венеция и други ключови градове в Италия. Itabus има за цел да предостави достъпни и устойчиви опции за пътуване за пътниците, с акцент върху намаляването на въглеродните емисии и насърчаването на екологични практики.

Italo, дъщерно дружество на италианската железопътна компания Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), оперира с високоскоростни влакове в цяла Италия. Пускането през 2012 г. на влакове Italo, които са както конвенционални, така и високоскоростни, осигурява на пътниците бързо и удобно пътуване из Италия. Скоростта от 300 км/ч осигурява редовен и удобен транспорт до големи градове като Рим, Неапол, Флоренция и Милано.

Marino Bus е италианска автобусна компания, която обслужва вътрешни и международни маршрути. Marino Bus обслужва маршрути до големи италиански градове като Рим, Милано, Флоренция, Болоня и Неапол, както и международни дестинации като Париж, Барселона и Мюнхен. Marino Bus предоставя набор от услуги, включително автобуси под наем и междуградски автобуси, свързващи различни дестинации във Франция, Швейцария, Германия и Люксембург.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Inter SAJ е автобусна компания, която оперира в Бразилия и предлага транспортни услуги до различни дестинации в цялата страна. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят приятно пътуване на пътниците. Inter SAJ предлага услуги както от обикновена, така и от изпълнителна класа, като последната предоставя допълнителни функции като развлечения на борда и Wi-Fi. Компанията има и програма за лоялност, която награждава често пътуващите с отстъпки и други предимства. Inter SAJ е известен със своята точност, безопасност и достъпни цени, което го прави популярен избор както за местните жители, така и за туристите.

Типове билети и съоръжения от Reggio Calabria до Рим

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciargento, Frecciarossa и Italo при пътуване от Reggio Calabria до Рим.

Second Class

В стандартната класа на Frecciargento можете да прекарате време в портала FRECCE, да се насладите на удобно пътуване в регулируеми седалки, да заредите устройствата си с помощта на електрически контакти и да опитате вкусна храна и напитки в бара FrecciaBistrò.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на Frecciargento ще се насладите на всички удобства, които се намират във втора класа, плюс по-просторни и удобни седалки. Освен това ще бъдете почерпени с безплатни закуски и малка напитка за добре дошли от кафе или просеко.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Smart

С интелигентната атмосфера изпитайте всички удобства и услуги на Italo на достъпна цена.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Prima

Изживейте най-доброто от Italo с атмосферата Prima, която ви осигурява максимален комфорт и първокласни услуги за цялото ви пътуване.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Club Executive

За още по-луксозно и релаксиращо пътуване изберете Club Ambiance. Тук ще се насладите на максимален комфорт и глезене с просторни индивидуални места за сядане.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciargento има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържате вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciargento няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Frecciargento кафе-барът FrecciaBistrò предлага закуски, ястия и напитки. Използвайте портала Portale FRECCE за лесна поръчка на място или се свържете с персонала. Пътуващите в първа класа се радват на безплатна вода, кафе и лека закуска.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Влаковете Italo са оборудвани с безплатен WiFi и развлекателния портал ItaloLive, включващ набор от филми, предавания, новини и др.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички влакове Italo разполагат с електрически контакти на всяка седалка.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет за влак идва с допустим багаж, който трябва да съхранявате в определени зони във влаковете Italo. В автобусите Smart ambience има ограничение на размера, така че се уверете, че багажът ви не надвишава 75 x 53 x 30 cm. Спазването на тези указания ви помага да избегнете наказания.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с намалена подвижност влаковете Italo имат приоритетни места за сядане, разположени близо до достъпна тоалетна, която включва тактилни и брайлови знаци.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Italo, въпреки че няма специален вагон за хранене, автоматите във вагони 3 и 7 (влакове AGV) или вагони 3 и 6 (влакове EVO) предлагат закуски и напитки. Пътниците на Prima Ambience получават безплатна посрещаща услуга с разнообразни закуски и напитки, сервирани на мястото им. За още по-луксозно изживяване, пътуващите в Club Executive Ambience се наслаждават на ексклузивна бордова кетъринг услуга с еспресо, сладкиши и напитки, доставени от внимателен персонал.
air_con Климатик open icon close icon
Всички влакове Italo са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Детски колички, детски колички и сгъваеми велосипеди се считат за стандартен багаж и трябва да се съхраняват на определени места във влаковете Italo. Не се допускат извънгабаритни багажи и стандартни велосипеди. Препоръчваме да защитите велосипеда си с покривало.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда Frecciarossa, Intersaj and Fiumicino Express от Reggio Calabria до Рим
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Reggio Calabria до Рим от train.
съоръжения Frecciarossa Intersaj Fiumicino Express DB - Intercity Marino Bus Frecciargento FlixBus Autobus Itabus Italo
quiet_zone Тиха зона check cross cross cross cross check cross cross cross check
wifi WiFi check check check check check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check cross check check cross check check
luggage Багаж check cross cross check check check check cross check check
accessibility Достъпност check cross cross cross cross check cross cross cross check
food_and_drink Храни и напитки check check cross check check check check cross check check
air_con Климатик check check check cross check check check cross check check
bicycle Велосипед check cross cross cross cross check cross cross cross check
sleeper_couchette спално място check cross cross cross cross check cross cross cross cross

Reggio Calabria до Рим Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
35.05kg
Автобус
37.56kg
Полет
100.16kg
Кола
80.13kg
Какви са емисиите на CO2 за Reggio Calabria до Рим с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Reggio Calabria и Рим са 35.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Reggio Calabria и Рим? Като вземете влака между Reggio Calabria и Рим, ще спестите 65.11kg CO2 емисии спрямо полет, 2.51kg спрямо автобус и 45.08kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Reggio Calabria до Рим?
Билет влак от Reggio Calabria до Рим е 93,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Reggio Calabria до Рим?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Reggio Calabria до Рим е 29,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Reggio Calabria и Рим от влак?
Reggio Calabria до Рим е 500,78 km.
Колко време трае влак между Reggio Calabria и Рим?
Reggio Calabria до Рим е средно 7 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 9 мин.
Какви компании работят от Reggio Calabria до Рим?
Reggio Calabria до Рим се покрива от оператор(и) 14. Можете да намерите на Virail Frecciarossa, Regionale Veloce, Intersaj, Fiumicino Express, DB - Intercity, Marino Bus, Frecciargento, FlixBus, Autobus, InterCityNotte, Italo Treno, Intercity Notte, Itabus, Italo and Liscio предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Reggio Calabria до Рим?
Reggio Calabria до Рим има средно 30 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Reggio Calabria до Рим?
Най-ранният влак от Reggio Calabria до Рим тръгва на 05:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Reggio Calabria до Рим?
Последният влак от Reggio Calabria до Рим тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Reggio Calabria до Рим?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 29,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Reggio Calabria до Рим?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Reggio Calabria, за да отидете до Рим. Можете да преминете от Reggio Di Calabria Pellaro, Reggio Di Calabria Centrale and Reggio di Calabria и можете да стигнете до Roma Monte Mario, Rome Balduina, Rome Ciampino Airport, Rome Trastevere, Rome Nomentana, Fiumicino Aeroporto Internazionale, Rome Termini, Rome Tuscolana, Rome Ostiense, Rome S. Pietro and Rome Tiburtina.
Колко директни връзки преминават от Reggio Calabria до Рим?
Има средно 17 от Reggio Calabria до Рим.
Кое е най-бързото време за пътуване между Reggio Calabria до Рим от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Reggio Calabria и Рим е 5 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Reggio Calabria към Рим?
Да, има директен влак между Reggio Calabria и Рим.
Какви са емисиите на CO2 за Reggio Calabria до Рим от влак?
Пътуването на влак от Reggio Calabria до Рим създава 35.05kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Рим

Свързани маршрути

Други популярни маршрути