Намерете влак от Чирпан до Мирково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,10 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 50 мин.
връзки на ден 12
Първо заминаване 04:55
Последно отпътуване 16:41
разстояние 124 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Чирпан до Мирково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Чирпан до Мирково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Чирпан до Мирково за 7,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Мирково струват средно 7,23 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Чирпан до Мирково с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Чирпан до Мирково, предлагани от Bdz.

Влакове от Чирпан до Мирково

За кога са насрочени първите и последните влакове от Чирпан до Мирково

Необходими са средно 6 ч. 50 мин. да стигнете до Мирково с влак, но ще ви отнеме 5 ч. 24 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:55, докато последният тръгва от Чирпан в 16:41.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Чирпан до Мирково?

Влаковете заминават от Чирпан от ЧИРПАН и пристигат на МИРКОВО and МИРКОВО - СП..

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има до Мирково от Чирпан с влак?

12 влакови връзки съществуват дневно до Мирково от Чирпан. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 12 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Мирково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Чирпан до Мирково с влак, има 12 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 12 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.