Намерете влак от Карнобат до Алфатар

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 147 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Карнобат до Алфатар на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Карнобат до Алфатар. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Карнобат до Алфатар с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Алфатар от Карнобат? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карнобат - Алфатар.

Влакове от Карнобат до Алфатар

За кога са насрочени първите и последните влакове от Карнобат до Алфатар

Влаковете, които се движат между Карнобат и Алфатар пътуват . Първият влак тръгва в , докато последният е в

От кои станции пътуват влаковете до Алфатар?

Влаковете заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на АЛФАТАР.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Алфатар от Карнобат: колко връзки дневно има?