Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Карнобат до Алфатар

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Алфатар

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Карнобат до Алфатар

Планирате да пътувате от Карнобат до Алфатар? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Карнобат да се Алфатар с влак

разстояние 147 km
Заминаване Карнобат
Пристигане Алфатар
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Карнобат - Алфатар

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Карнобат до Алфатар с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 147 km от Карнобат до Алфатар. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Карнобат до Алфатар да отнеме повече от .

По кое време на деня мога да пътувам от Карнобат до Алфатар?

Първото пътуване през нощта тръгва от Карнобат в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Карнобат и Алфатар. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Карнобат до Алфатар?

В Карнобат спирките за заминаване включват КАРНОБАТ. Когато пристигнете в Алфатар, може да успеете да слезете на спирки като АЛФАТАР. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Карнобат до Алфатар?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карнобат до Алфатар. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване