Намерете влак от Карнобат до Алфатар

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,50 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 44 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:02
Последно отпътуване 19:18
разстояние 147 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Карнобат до Алфатар на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Карнобат до Алфатар. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Алфатар?

Билетите за влак от Карнобат до Алфатар струват средно 7,86 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,50 лв..

Кои фирми пътуват от Карнобат до Алфатар с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карнобат - Алфатар.

Влакове от Карнобат до Алфатар

За кога са насрочени първите и последните влакове от Карнобат до Алфатар

Необходими са средно 7 ч. 44 мин. да стигнете до Алфатар с влак, но ще ви отнеме 6 ч. 52 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:02, докато последният тръгва от Карнобат в 19:18.

От кои станции пътуват влаковете до Алфатар?

Влаковете заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на АЛФАТАР.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Алфатар от Карнобат: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Алфатар от Карнобат с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Алфатар в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Алфатар от Карнобат, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.