• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Враца до Ясен, Област Плевен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Ясен, Област Плевен

Бързо и лесно пътуване от Враца до Ясен, Област Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Враца до Ясен, Област Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Враца да се Ясен, Област Плевен с влак

разстояние 81 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 9 мин.
ВРАЦА - ЯСЕН
07:15 - 09:24
3,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 55 мин.
ВРАЦА - ЯСЕН
11:30 - 13:25
3,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 50 мин.
ВРАЦА - ЯСЕН
18:35 - 20:25
3,10 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 2 мин.
ВРАЦА - СПИРКА - ЯСЕН
10:39 - 12:41
3,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 1 ч. 55 мин.
ВРАЦА - ЯСЕН
10:46 - 12:41
3,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 31 мин.
ВРАЦА - СПИРКА - ЯСЕН
19:08 - 21:39
3,90 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 24 мин.
ВРАЦА - ЯСЕН
19:15 - 21:39
3,90 лв.

Колко време отнема да се стигне от Враца до Ясен, Област Плевен с влак?

При разстояние от 81 km между Враца и Ясен, Област Плевен, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Враца до Ясен, Област Плевен?

Първият отпътуващ през нощта от Враца до Ясен, Област Плевен тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Враца и Ясен, Област Плевен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Враца до Ясен, Област Плевен?

Ще можете да напуснете Враца, като използвате спирки като ВРАЦА and ВРАЦА - СПИРКА. Те ви свързват със спирки, включително ЯСЕН в Ясен, Област Плевен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Враца, или в Ясен, Област Плевен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Враца до Ясен, Област Плевен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Враца до Ясен, Област Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.