Влак Фрайбург - Нюрнберг цени от 50,68лв.

Започва от
50,68лв.
откривам

Фрайбург до Нюрнберг с влак

Пътуването от Фрайбург до Нюрнберг от влак е 286,8 km и отнема 4 ч. 20 мин.. Има 359 връзки на ден, с първото заминаване на 01:05 и последното на 00:14. Възможно е да пътувате от Фрайбург до Нюрнберг от влак само за 50,68лв. или за 245,19лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 50,68лв..

Най-добра цена 50,68лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 20 мин.
Връзка на ден 359
Най-ниската цена 50,68лв.
Най-висока цена 245,19лв.
Първо заминаване 01:05
Последно заминаване 00:14
Разстояние 286,8 km
Заминаване Фрайбург
Пристигане Нюрнберг
Превозвачи DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain,

Влак Билети от Фрайбург до Нюрнберг

  Sep 26
  Още
  23°
  Sep 27
  Още
  25°
  Sep 28
  Още
  25°
  Sep 29
  50,68лв.
  26°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  20°
  Oct 02
  Още
  13°
  Oct 03
  Още
  16°
  Oct 04
  Още
  18°
  Oct 05
  Още
  19°
  Oct 06
  Още
  19°
  Oct 07
  Още
  18°
  Oct 08
  Още
  17°
  Oct 09
  Още
  16°
  Oct 10
  Още
  16°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Пътуване от Фрайбург до Нюрнберг с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Фрайбург до Нюрнберг. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Фрайбург до Нюрнберг?

Най-евтините билети за влак от Фрайбург до Нюрнберг струват 35,03лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 141,12лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Фрайбург до Нюрнберг.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Фрайбург до Нюрнберг

 
Sep 26
вторник
23°
Още
Още
Още
Sep 27
сряда
25°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
25°
Още
Още
Още
Sep 29
петък
26°
50,68лв.
48,90лв.
46,96лв.
Sep 30
събота
22°
Още
Още
Още
Oct 01
неделя
20°
Още
Още
Още
Oct 02
понеделник
13°
Още
Още
Още
Евтини билети за от Фрайбург до Нюрнберг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Фрайбург до Нюрнберг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Фрайбург до Нюрнберг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Фрайбург до Нюрнберг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Фрайбург до Нюрнберг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нюрнберг с влак

Когато пътувате до Нюрнберг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Фрайбург до Нюрнберг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain, Nightjet и DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Фрайбург до Нюрнберг.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain и DB - Intercity от Фрайбург до Нюрнберг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Фрайбург до Нюрнберг от влак.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Intercity DB - Regionalbahn FlixBus DB - EuroCity Express (ECE) DB - Regional Express Nightjet
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Фрайбург до Нюрнберг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.0kg
Автобус
12.9kg
Полет
515.9kg
Кола
49.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Фрайбург до Нюрнберг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Фрайбург и Нюрнберг са 2.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Фрайбург и Нюрнберг? Като вземете влака между Фрайбург и Нюрнберг, ще спестите 513.9kg CO2 емисии спрямо полет, 11.0kg спрямо автобус и 47.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Фрайбург до Нюрнберг?
Билет влак от Фрайбург до Нюрнберг е 172,79лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 50,68лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Фрайбург до Нюрнберг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Фрайбург до Нюрнберг е 50,68лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Фрайбург и Нюрнберг от влак?
Фрайбург до Нюрнберг е 286,8 km.
Колко време трае влак между Фрайбург и Нюрнберг?
Фрайбург до Нюрнберг е средно 5 ч. 43 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 20 мин..
Какви компании работят от Фрайбург до Нюрнберг?
Фрайбург до Нюрнберг се покрива от оператор(и) 10. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, DB - Intercity, DB - Regionalbahn, FlixBus, Go-Ahead Baden-Württemberg, Go-Ahead Bayern, DB - EuroCity Express (ECE), DB - Regional Express, Nightjet предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Фрайбург до Нюрнберг?
Фрайбург до Нюрнберг има средно 359 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Фрайбург до Нюрнберг?
Най-ранният влак от Фрайбург до Нюрнберг тръгва на 01:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Фрайбург до Нюрнберг?
Последният влак от Фрайбург до Нюрнберг тръгва на 00:14. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Фрайбург до Нюрнберг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 50,68лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Фрайбург до Нюрнберг?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Фрайбург, за да отидете до Нюрнберг. Можете да преминете от Leipzig Hbf, Freiburg-littenweiler, Freiburg-wiehre, Freiburg(breisgau) Hbf and Littenweiler Laßbergstraße, Freiburg Im Breisgau и можете да стигнете до Nürnberg Hbf, Nuremberg Frankenstadion and Nuremberg Nordost.
Кое е най-бързото време за пътуване между Фрайбург до Нюрнберг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Фрайбург и Нюрнберг е 4 ч. 20 мин..
Има ли директен влак от Фрайбург към Нюрнберг?
Да, има директен влак между Фрайбург и Нюрнберг.
Какви са емисиите на CO2 за Фрайбург до Нюрнберг от влак?
Пътуването на влак от Фрайбург до Нюрнберг създава 2.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Фрайбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Фрайбург

Международни маршрути от Фрайбург и близките райони

Други дестинации от Фрайбург

Основни маршрути до Нюрнберг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути