Влак Chiang Mai - Банкок цени от 3,99 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

3,99 лв.
5,38 лв.
19,41 лв.

Chiang Mai до Банкок с влак

Пътуването от Chiang Mai до Банкок от влак е 583,59 km и отнема 9 ч 41 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Chiang Mai до Банкок от влак само за 3,99 лв. или за 66,77 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,99 лв..

Най-ниската цена3,99 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 41 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена3,99 лв.
Най-висока цена66,77 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние583,59 km
ЗаминаванеChiang Mai
ПристиганеБанкок
Превозвачиการรถไฟแห่งประเทศไทย, Thai Railways

Влак Билети от Chiang Mai до Bangkok

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от Chiang Mai до Банкок с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Chiang Mai до Банкок. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Chiang Mai до Банкок?

Цените на билетите за влак от Chiang Mai до Банкок варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Chiang Mai до Банкок ще струват 3,99 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 33,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Chiang Mai до Банкок. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Chiang Mai до Банкок варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 33,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Chiang Mai до Банкок с влак?

Средното време за пътуване е 9 ч 41 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 583,59 km от Chiang Mai до Банкок. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Chiang Mai до Банкок да отнеме повече от 9 ч 41 мин. Пътуването от Chiang Mai до Банкок обхваща разстояние от 583,59 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 41 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 48 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Chiang Mai до Банкок по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Chiang Mai до Банкок?

Можете да тръгнете от Chiang Mai на спирки като Chiang Mai International Airport, CNX,Chiang Mai Arcade,Chiang Mai (Old city). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Банкок на следните спирки: Ekkamai,Bangkok Bus Terminal Chatuchak,Khao San Kong Slark,Boonsiri Ticket Office Bangkok. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Chiang Mai и Банкок. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Chiang Mai до Банкок се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Chiang Mai до Банкок може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 12 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Chiang Mai до Банкок. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Chiang Mai до Банкок варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 12 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Chiang Mai до Банкок. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Chiang Mai до Bangkok

Евтини билети за влак от Chiang Mai до Банкок
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Chiang Mai до Банкок.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Chiang Mai до Банкок, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Chiang Mai до Банкок.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Chiang Mai до Bangkok

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,00 лв. до 31,64 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 68% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Chiang Mai до Банкок

Най-евтините билети за влак Chiang Mai - Банкок могат да бъдат намерени само за 15,13 лв., ако имате късмет, или средно за 23,07 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Банкок с влак

Когато пътувате до Банкок с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Thai Railways от Chiang Mai до Банкок
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Chiang Mai до Банкок от train.
съоръжения Thai Railways
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Chiang Mai до Банкок Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
40.85kg
Автобус
43.77kg
Полет
116.72kg
Кола
93.37kg
Какви са емисиите на CO2 за Chiang Mai до Банкок с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Chiang Mai и Банкок са 40.85kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Chiang Mai и Банкок? Като вземете влака между Chiang Mai и Банкок, ще спестите 75.87kg CO2 емисии спрямо полет, 2.92kg спрямо автобус и 52.52kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Chiang Mai до Банкок?
Билет влак от Chiang Mai до Банкок е 33,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Chiang Mai до Банкок?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Chiang Mai до Банкок е 3,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Chiang Mai и Банкок от влак?
Chiang Mai до Банкок е 583,59 km.
Колко време трае влак между Chiang Mai и Банкок?
Chiang Mai до Банкок е средно 9 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 48 мин.
Какви компании работят от Chiang Mai до Банкок?
Chiang Mai до Банкок се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail การรถไฟแห่งประเทศไทย and Thai Railways предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Chiang Mai до Банкок?
Chiang Mai до Банкок има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Chiang Mai до Банкок?
Най-ранният влак от Chiang Mai до Банкок тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Chiang Mai до Банкок?
Последният влак от Chiang Mai до Банкок тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Chiang Mai до Банкок?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Chiang Mai до Банкок?
Има средно 12 от Chiang Mai до Банкок.
Кое е най-бързото време за пътуване между Chiang Mai до Банкок от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Chiang Mai и Банкок е 2 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Chiang Mai към Банкок?
Да, има директен влак между Chiang Mai и Банкок.
Какви са емисиите на CO2 за Chiang Mai до Банкок от влак?
Пътуването на влак от Chiang Mai до Банкок създава 40.85kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Свързани маршрути

Други популярни маршрути