Влак Иркутск - Улан Уде цени от 20,53лв.

Започва от
20,53лв.
откривам

Иркутск до Улан Уде с влак

Пътуването от Иркутск до Улан Уде от влак е 232,2 km и отнема 7 ч. 2 мин.. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 01:27 и последното на 20:12. Възможно е да пътувате от Иркутск до Улан Уде от влак само за 20,53лв. или за 65,98лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,53лв..

Най-добра цена 20,53лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 2 мин.
Връзка на ден 22
Най-ниската цена 20,53лв.
Най-висока цена 65,98лв.
Първо заминаване 01:27
Последно заминаване 20:12
Разстояние 232,2 km
Заминаване Иркутск
Пристигане Улан Уде
Превозвачи RZD

Влак Билети от Иркутск до Улан Уде

  Sep 26
  Още
  Sep 27
  Още
  10°
  Sep 28
  Още
  11°
  Sep 29
  Още
  13°
  Sep 30
  Още
  15°
  Oct 01
  Още
  15°
  Oct 02
  Още
  13°
  Oct 03
  Още
  10°
  Oct 04
  Още
  14°
  Oct 05
  Още
  13°
  Oct 06
  Още
  10°
  Oct 07
  Още
  13°
  Oct 08
  Още
  18°
  Oct 09
  Още
  17°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023

Бързо и лесно пътуване от Иркутск до Улан Уде с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Иркутск до Улан Уде? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Иркутск до Улан Уде, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Иркутск до Улан Уде?

Когато пътувате от Иркутск до Улан Уде, можете да очаквате да платите средно около 58,96лв.. Може да успеете да намерите цени до 25,27лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Иркутск до Улан Уде
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Иркутск до Улан Уде.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Иркутск до Улан Уде, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Иркутск до Улан Уде.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Улан Уде с влак

Когато пътувате до Улан Уде с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Иркутск до Улан Уде Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.0kg
Автобус
19.9kg
Полет
794.0kg
Кола
76.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Иркутск до Улан Уде с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Иркутск и Улан Уде са 3.0kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Иркутск и Улан Уде? Като вземете влака между Иркутск и Улан Уде, ще спестите 791.0kg CO2 емисии спрямо полет, 16.9kg спрямо автобус и 73.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Иркутск до Улан Уде?
Билет влак от Иркутск до Улан Уде е 39,23лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,53лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Иркутск до Улан Уде?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Иркутск до Улан Уде е 20,53лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Иркутск и Улан Уде от влак?
Иркутск до Улан Уде е 232,2 km.
Колко време трае влак между Иркутск и Улан Уде?
Иркутск до Улан Уде е средно 8 ч. 49 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 2 мин..
Какви компании работят от Иркутск до Улан Уде?
Иркутск до Улан Уде се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail RZD предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Иркутск до Улан Уде?
Иркутск до Улан Уде има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Иркутск до Улан Уде?
Най-ранният влак от Иркутск до Улан Уде тръгва на 01:27. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Иркутск до Улан Уде?
Последният влак от Иркутск до Улан Уде тръгва на 20:12. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Иркутск до Улан Уде?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,53лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Иркутск до Улан Уде?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Иркутск, за да отидете до Улан Уде. Можете да преминете от Irkutsk, Irkutsk Passenger (Иркутск, Железнодорожный Вокзал "Иркутск-Пассажирский") and Иркутск Сортировочный и можете да стигнете до Komushka, Zaudinskiy and Ulan-ude Pass..
Колко директни връзки преминават от Иркутск до Улан Уде?
Има средно 22 от Иркутск до Улан Уде.
Кое е най-бързото време за пътуване между Иркутск до Улан Уде от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Иркутск и Улан Уде е 7 ч. 2 мин..
Има ли директен влак от Иркутск към Улан Уде?
Да, има директен влак между Иркутск и Улан Уде.
Какви са емисиите на CO2 за Иркутск до Улан Уде от влак?
Пътуването на влак от Иркутск до Улан Уде създава 3.0kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща