Намерете влак от Айтос до Смядово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 18 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:20
Последно отпътуване: 22:52
Разстояние 45km

Сравнете най-добрите цени за влак от Айтос до Смядово

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Айтос до Смядово?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Айтос и Смядово.

Колко струват билетите за влак от Айтос до Смядово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Айтос до Смядово за 4,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Смядово струват средно 7,08 лв..

,

Влакове от Айтос до Смядово


За къси разстояния като тези между Айтос и Смядово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Смядово и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Смядово на АЙТОС, който пристига на СМЯДОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Смядово от Айтос с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Айтос до Смядово с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Айтос до Смядово с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 18 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Смядово за 4 hours and 51 minutes. Първият влак тръгва от Айтос в 08:01, докато последният тръгва в 22:01.