Намерете влак от Якоруда до Долни Дъбник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Долни Дъбник

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,05лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 36 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:49
Последно отпътуване: 15:21
Разстояние 165km

Евтини билети за влак от Якоруда до Долни Дъбник на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Якоруда до Долни Дъбник с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Якоруда и Долни Дъбник.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Якоруда до Долни Дъбник?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Якоруда до Долни Дъбник за 8,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Долни Дъбник струват средно 8,50 лв..

,

Влакове от Якоруда до Долни Дъбник


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Долни Дъбник?

Можете да хванете влака до Долни Дъбник на ЯКОРУДА, който пристига на ДОЛНИ ДЪБНИК.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Якоруда до Долни Дъбник?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Якоруда до Долни Дъбник с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Долни Дъбник и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Долни Дъбник за 8 hours and 51 minutes, но средно отнема 9 hours and 36 minutes. Първият влак, водещ до Долни Дъбник е в 06:01, докато последният тръгва от Якоруда в 15:01.