Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Свищов до Янтра

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Янтра

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Свищов до Янтра

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Свищов до Янтра. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Свищов да се Янтра с влак

разстояние 54 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Свищов - Янтра

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
СВИЩОВ - ЯНТРА
05:30 - 08:45
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 3 ч. 10 мин.
СВИЩОВ - ЯНТРА
09:00 - 12:10
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 2 ч. 19 мин.
СВИЩОВ - ЯНТРА
13:40 - 15:59
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 2 ч. 44 мин.
СВИЩОВ - ЯНТРА
16:05 - 18:49

Колко време отнема да се стигне от Свищов до Янтра с влак?

Пътуването между Свищов и Янтра с влак е приблизително 54 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Свищов до Янтра?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Свищов до Янтра, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Свищов до Янтра?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Свищов и Янтра. Можете да започнете пътуването си в Свищов на спирки като СВИЩОВ. Те се свързват със спирки, включително ЯНТРА в Янтра. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Свищов до Янтра.

Колко ежедневни пътувания има от Свищов до Янтра?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Свищов до Янтра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33