Намерете влак от Симитли до Берковица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Берковица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,25лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 51 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 08:14
Последно отпътуване: 08:14
Разстояние 150km

С virail са най-евтините билети за влак от Симитли до Берковица

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Симитли до Берковица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Симитли до Берковица?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Симитли - Берковица.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Симитли до Берковица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Симитли до Берковица също само за 7,25 лв., докато средната цена е 7,25 лв..

Влакове от Симитли до Берковица


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Симитли - Берковица?

Влаковете до Берковица заминават от Симитли от СИМИТЛИ и пристигат на БЕРКОВИЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Берковица от Симитли с влак?

Ако трябва да пътувате до Берковица от Симитли, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Берковица с влак?

Докато първият влак до Берковица тръгва в 08:12, последният е насрочен за 08:12. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 51 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Берковица за 9 hours and 51 minutes.